pondelok 20. augusta 2012

Lži a podrazy AAA AUTO


AAA AUTO sa prezentuje ako značka kvality, záruk a férových podmienok. Aká je však realita?
Na ich webe sa dočítate, že AAA AUTO odmietne až šesť z desiatich ponúknutých áut. Na inom mieste tej istej stránky je však napísané, že „sitom“ prejde len 35 % áut. Každý, kto si na chvíľu sadne do ich výkupu však vidí, že ponuku dostane takmer každé auto.
Garancia najazdených kilometrov? Aj to je lož – v zmluve ani v obchodných podmienkach o tom v skutočnosti nie je ani slovo. 
Garancia právneho stavu? Ďalšia lož – pokojne vám predajú auto zaťažené právom tretej osoby. 
Dohodli ste si cenu kúpy, alebo predaja a myslíte si, že je konečná? Omyl, zrazu musíte zaplatiť rôzne poplatky – o ktorých vás nikto vopred neinformoval.


Akokoľvek sa môžu zdať nižšie uvedené skutočnosti neuveriteľné, naozaj sa stali:

Potreboval som predať auto. Pekné, ale začala sa kaziť elektrika a stal sa z neho žrút peňazí. Zavolal som do AAA AUTO a nechal si auto oceniť. Ponúknutá suma bola slušná. Odniesol som auto do výkupu, absolvoval krátku jazdu. Výkupca mi však následne ponúkol cenu, ktorá bola asi o tretinu nižšia ako telefonicky ponúknutá. Veľký rozdiel medzi telefonickou a skutočnou cenou nezdôvodnil a vyhovoril sa na centrálu.

Rozčarovaný som odišiel a pokúšal sa predať auto cez internet. Napriek zníženiu ceny sa to nepodarilo a auto sa kazilo ďalej – muselo ísť preč. Tak som sa po mesiaci zmieril s nižšou cenou a zamieril do AAA AUTO. Aké však bolo moje prekvapenie, keď ponúknutá cena bola tentoraz ešte nižšia ako naposledy. Žiadne otázky typu „ako sa za mesiac môže cena takto zmeniť“ nepomôžu, stretnete sa len s pokrčením pliec a obligátnym odvolaním sa na „Prahu.“

Keď som chcel už vážne nahnevaný odísť, zrazu za mnou vybehol pracovník, ktorá sa predstavil ako šéf výkupu. Povedal mi, že veľmi chce, aby tam moje auto zostalo a ponúkol mi ešte lepšiu ako pôvodnú cenu. Vtedy som tejto náhlej zmene nerozumel, pravdepodobné vysvetlenie, prečo sa tak stalo príde nakoniec. Za týchto okolností som však auto predal rád. Rád aj preto, lebo asi nikde inde by odo mňa nekúpili auto bez toho, aby vyskúšali či funguje sťahovanie okien, ostrekovače, zadný stierač alebo klimatizácia... 
Toľko k preverovaniu technického stavu vozidla v AAA pri výkupe vozidla.


Biznis model výkupu AAA AUTA:

Najprv zákazníka telefonicky nalákajú na lukratívnu výkupnú cenu. Je to však len volavka – po príchode a obhliadke vám pracovník ponúkne výrazne nižšiu cenu, než bola telefonická ponuka. Ak sa vám ponuka nepáči odídete a skúsite auto predať inde. Ak sa vám to však nepodarí a auto opätovne donesiete do AAA, tak vám už samozrejme ponúknu ešte nižšiu cenu...

Ako v AAA (ne)kúpiť auto 1.

Okrem predaja pôvodného auta, som potreboval kúpiť aj nové. Vzhľadom na fakt, že kilometre a technický stav možno pri troche snahy overiť, nebránil som sa ani kúpe auta z AAA AUTO. Najmä potom, čo sa pri viacerých „dobrých“ ponukách z iných bazárov na základe kontroly cez VIN ukázalo, že majú výrazne stiahnuté kilometre. 

Po čase sa v ponuke AAA AUTO objavilo vhodné vozidlo v Banskej Bystrici. Tak som v bratislavskej pobočke zložil prevoznú zálohu. Aké však bolo moje prekvapenie, keď som v dohodnutý termín na pobočku prišiel – auto tam nebolo a nevedeli ho nájsť ani v databáze. Naveľa zistili, že auto bolo údajne predané ešte pred zložením rezervačnej zálohy. Bola to lož – pri skladaní zálohy som stál pri predavačovi, ktorý dostupnosť tohto auta kontroloval telefonicky priamo v BB. Zdá sa, že fakt, že auto je rezervované, nehrá v AAA AUTO žiadnu rolu. Nejaký predavač skrátka v momente, keď mohol spraviť biznis s iným zákazníkom rezervované auto predal. 
Toľko k zákazníckemu servisu AAA.

Ako v AAA (ne)kúpiť auto 2.


Rozladený som odišiel z predajne. Po čase sa v ponuke objavilo iné auto, tentoraz z Trenčína. Opäť som prišiel do pobočky, zložil zálohu. Po pár dňoch mi telefonovali z callcentra, že auto ma čaká na pobočke. Po príchode na pobočku však pracovníci auto nevedeli nájsť. Na otázku prečo ma teda volali nasledovala odpoveď, že auto je v systéme evidované na pobočke, ale „je na dielňach“. Táto informácia bola zaujímavá najmä z toho dôvodu, lebo pred predajňou stálo auto toho istého typu, tej istej farby, s tými istými kilometrami, navyše s trenčianskou značkou. Nasledovalo zmätené pobehovanie pracovníka po predajni v márnej snahe nájsť kľúče. Už skutočne nahnevaný som "urobil cirkus" a odišiel. 

Neskôr mi volal pracovník z centrály AAA AUTO, veľmi sa mi ospravedlňoval a ako kompenzáciu sľúbil pri kúpe iného auta maximálne možnú – 333 eurovú zľavu. Ako sa neskôr ukázalo, aj toto bola lož – podľa vyjadrenia predajcov zľavy môžu dohadovať oni, nie však centrála...

Ako v AAA (ne)kúpiť auto 3.

Na tretí pokus všetko vyšlo, a predsa len sa mi podarilo v AAA AUTO kúpiť. Aj keď zľava nakoniec nebola taká ako sľúbená, možnosť odpočtu DPH, ako aj kontrola VIN a technického stavu v servise urobila z vozidla zaujímavú kúpu.

Problém sa však objavil na nečakanej strane – AAA AUTO pri kúpe vozidla neodhlasuje vozidlo z predchádzajúceho majiteľa a nenahlasuje ho na seba, ale odhlášku robí, až keď auto reálne ďalej predá. Pri kúpe spoločnosť sľubuje, že do mesiaca auto odhlási a pošle vám doklady, aby ste si mohli vozidlo prihlásiť na seba. Po uplynutí mesiaca sa ale nič nedialo. Po ďalších dvoch týždňoch uisťovania „prešetríme, budeme Vás informovať“ (nikto sa neozval), nakoniec pracovník AAA AUTO priznal, že nevedia auto odhlásiť – je na ňom exekúcia na predchádzajúceho majiteľa. Sľub o 100 %-nej záruke pôvodu auta sa tak ukázal ďalšou lžou.

Nasledovali uistenia, že to v podstate nie je žiaden problém, za pár dní to vraj vyriešia a auto bude možné prihlásiť. Naša právnička nezdieľala ich optimizmus, naopak – v miernej panike odporučila okamžite odstúpiť od zmluvy, auto vrátiť a prevziať peniaze. Podľa jej slov firme totiž reálne hrozilo, že pri akejkoľvek kontrole polícia auto jednoducho zabaví.

Ako AAA (ne)vrátiť auto s právnou vadou

Nasledujúci deň som doručil do AAA AUTO odstúpenie od zmluvy. Šéfom centra starostlivosti o zákazníkov som bol ubezpečený, že vzhľadom na to, že ide o porušenie ich zmluvných podmienok, s odstúpením nebude žiaden problém. Len to musí schváliť predstavenstvo, ktoré zasadá v utorok ďalší týždeň. Prešiel utorok, streda – žiadna informácia. Až po mojom telefonát z neho vypadlo, že formalita nie je tak celkom formalitou – predstavenstvo odmietlo ich zákonnú povinnosť a prevzatie auta podmienili kúpou nového v AAA AUTO! Zdá sa, že zákon aj vlastné obchodné podmienky sú pre AAA AUTO len zdrap papiera. 

Prvý pokus

Až po rozhorčených mailoch na vedenie sa veci pohli. Ďalší týždeň v pondelok som preto doniesol auto a išiel prevziať peniaze. Pracovník AAA AUTO mi však dal na podpis podivný dokument – Dohoda o urovnaní. Čítal som ho a neveril vlastným očiam – vzdávam sa všetkých nárokov, nebudem nikdy medializovať žiadne skutočnosti atď. Avšak už predtým som ho upozornil, že nároky si rozhodne moja firma uplatňovať mieni. Nie je predsa normálne, aby jasné a preukázateľné náklady, ktoré sme na auto vynaložili, neboli preplatené.

Ďalej – skutočnosť, že auto, ktoré nevyhnutne potrebujeme pre podnikanie nie z našej viny zrazu stojí a nezarába znamená, že sme do firmy museli prenajať ďalšie auto. Keď som chcel, aby nám na nejakú rozumnú dobu aspoň zapožičali iné, AAA AUTO to odmietlo. Prečo by sme však mali my znášať náklady, ktorých vznik zapríčinilo AAA AUTO?

Po všetkých peripetiách s kúpou vozidla nás firma, od ktorej sme auto kúpili, núti opäť celý proces hľadania a kúpy auta zopakovať. Odmietol som dokument podpísať, na čo mi pracovník oznámil, že teda odo mňa auto nemôže prebrať. AAA AUTO ale nemôže nijako podmieniť splnenie zákonnej povinnosti podpisom akejkoľvek dohody. Porušujú tak nielen zákon, ale aj vlastné obchodné podmienky!

Druhý pokus

Nasledovali opätovné sťažnosti vedeniu AAA AUTO. V utorok ma vedúci starostlivosti o zákazníkov informoval, že po konzultácii s vedením sa mi ospravedlňuje a auto samozrejme môžem doniesť – bude mi vydané bez podmienok. Aj toto bola opäť lož – v utorok podvečer po príchode do AAA AUTO, mi bolo znovu oznámené, že bez dohody o urovnaní auto neprevezmú.

Už som toho mal akurát dosť. AAA auto si robí zo zákazníkov dobrý deň a drzo a arogantne porušuje zákon a zmluvu. Keďže sa napriek sľubom vedúceho opäť nič nezmenilo, zobral som auto, zablokoval s ním vchod do pobočky AAA AUTO a vrátil sa do ich kancelárie. Až to bol dostatočný dôvod, aby sa problém začal riešiť. Do desiatich minút som mal telefonát, že zajtra príde sám „veľký šéf z Prahy“ a je ochotný problém riešiť.

Tretí pokus

Nasledujúci deň odovzdanie auta prebehlo bez problémov. Vzniesol som otázku odškodnenia, načo mi bolo ponúknuté veľmi smiešne odškodné s tým, že k nášmu návrhu sa bude musieť vyjadriť vedenie. Ponúkol aspoň pomoc pri zabezpečení potvrdenia z polície o neprevedení vozidla pre poisťovňu. Sumár – splnenie zmluvnej povinnosti trvalo AAA AUTU 12 dní a stálo ma tri návštevy predajne a kopu nervov.

Aj „veľký šéf“ ma však neustále tlačil do kúpy iného auta, vtedy bol ochotný dať vyššiu zľavu. Paradoxné na tom je, že v momente ako tento problém vznikol a zamestnanci firmy ponúkli nájdenie iného vozidla, nemal som nič proti tomu a zadal som im propozície. Dvakrát – raz predajcom a raz šéfovi oddelenia starostlivosti o zákazníkov. Za celý ten čas však z AAA AUTO neposlali jednu, jedinú ponuku! Prečo? Je možné, že obchodníci sú „banda neschopákov“, ktorá zvysoka kašle na potenciálnych zákazníkov.

Možno je však biznis model predaja takýto:


AAA auto nemá záujem vám poslať ponuky, aby ste ich zvažovali a porovnávali s inými na webe. Oni vás potrebujú dostať do predajne. Aj preto mnoho „dobrých ponúk“ áut, ktoré vás zaujali na ich webe je v skutočnosti predaných.

Neverte tomu, že je to náhoda, alebo oneskorená práca správcu stránky. Je to zámer. V dobe písania tohto článku bolo na webstránke AAA AUTO niekoľko vozidiel, ktoré boli v skutočnosti predané už pred troma mesiacmi! Zámerne nechávajú na stránke zaujímavé predané vozidlá – ide o to, aby ste im zavolali a oni mali možnosť okamžite vám ponúknuť iné. Alebo vám auto potvrdia a po príchode do predajne zistíte, že ho medzitým predali. Cieľom call centra je dostať vás za každú cenu do predajne. Tam vás už spracujú predajcovia.

Počuli ste o zájazdoch, kde naivným dôchodcom predávajú bezcenné hrnce za horibilné sumy? Toto je niečo podobné v light verzii. Predavač s vami pracuje, ponúka, presviedča. Podstatou je, že ak sa naozaj nevyznáte v autách, nemáte ako ponuky overiť. Ešte aj počítač umiestnený v predajni má zablokovaný prístup na internet. Heslo je na požiadanie, ale nikto z predajcov „ho nevie.“ Cieľom je dostať zákazníka do časového stresu, informačného vákua a „zlomiť“ ho – tu a teraz – a predať mu auto, ktoré by si možno po porovnaní na internete a po dostatočnom čase na rozmyslenie nekúpil.

Čas plynul a napriek viacerým telefonátom, e-mailom a uisteniam z druhej strany sa nič nedialo. Po istej dobe prišiel list od právneho zástupcu AAA AUTO, ktorý všetky naše nároky zhodil zo stola. Ani to potvrdenie z polície AAA AUTO nevybavilo. 
Toľko o zodpovednosti AAA AUTO za vlastné chyby a škody, ktoré spôsobili.

Epilóg:


Po týždni, v nedeľu ráno, ma budí telefónom polícia, že mám vykradnuté auto. Išlo však o auto, ktoré som do AAA AUTO predal pred vyše štyrmi mesiacmi! Po štyroch mesiacoch bolo toto auto stále napísané na našu firmu... Tým sa vyriešila záhada, prečo ho vtedy tak ochotne zobral sám šéf výkupu. Asi sa mu páčilo, tak „si“ ho vykúpil, ale do predaja sa ho dať neponáhľal. Aspoň dúfam, že si s poruchovou elektronikou užil...

Zhrnuté z vlastnej skúsenosti – AAA AUTO vám sľubuje veci, za ktoré v skutočnosti zmluvne neručí. Aj tie, za ktoré ručí vám odmietne splniť. Nerešpektuje vlastné obchodné podmienky a starostlivosť o zákazníkov je mizivá. Ak vám pracovníci niečo sľúbia, spravidla je to skrátka - obyčajná lož...

Ak chcete urobiť dobrú vec, varujte pred AAA AUTO ďalších – zdieľajte tento blog, šírte ho ďalej a podporte ho na vybrali.sme.sk.


Nahnevaný klient má k dispozícii meno autora, ako aj kompletnú dokumentáciu a komunikáciu s AAAauto.


EDIT k diskusii od autora:

Mrzia ma vyjadrenia, že som „chcel odrbať“ budúceho vlastníka kazivým autom. Možno som to v texte prehnal s cieľom poukázať na nedostatočnosť kontroly v AAA, ktorou sa tak chvália. Faktom je že staršie auta sa kazia a mne sa to proste už nechcelo riešiť. Verte že konečná cena bola menšia ako adekvátna tech. stavu vozidla...

EDIT k diskusii od Nahnevaný klient:

Tento článok nie je HOAX, ani práca konkurencie, aj keď sa pracovnícii AAAauta v diskusii skutočne snažia. Na tomto blogu zakrátko pribudne istý operátor a vyzerá to aj na jednu banku.

Vďaka za tipy a maily na nahnevanyklient@gmail.com, je však potrebné upozorniť, že akýkoľvek príbeh musí byť podložený dokumentáciou a komunikáciou s firmou. Práve preto aby to nebol HOAX, alebo konkurencia.
 
 

482 komentárov:

  1. prestal som citat v momente, ked sa "nahnevany klient priznal", ze mu v podstate vyhovuje odrbavat buduceho vlastnika na technickom stave

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kokot který prodává nefunkční auto. tohleje na první pohled poškození aaa. já jsem se s něčím podobným nesetkal. AAA je fair enough. Slováci, proberte se, chcete býtr v Evropě a přitiom se chováte jako šejdíři.

      Příště si dobře rozmyslete, zda má cenu číst takové lži.

      Odstrániť
    2. naozaj si myslím, že sa jedná o PR článok negatívneho charakteru. Má skúsenosť s AAA bola dobrá. Autá mi už pol roka jazdí ako hodinky a žiadne vady nemalo. Problém sú ľudia, čo chcú predať nepredajné auto. Je jasné, že v AAA pohorí. Podvodníci v malých bazároch im vždy vyjdú v ústrety, ale aaa si to nemôže dovoliť.

      Odstrániť
    3. No sorry, ale technicky stav auta si ma PREVERIT AAA AUTO tak, ako to pisu. To, ze to neurobia, je ICH problem, nie problem zakaznika, ktory im chce predat auto. To chces povedat, ze ked chcem dat, musim ho za stovky eur dostat do 100 percentneho stavu, hoci sa mi to v ziadnom pripade neoplati??? To by si neurobil urcite ani ty. Ja myslim, ze pisatel clanku urcite o chybach AAA auto informoval pri "kontrolnej jazde", ktoru absolvoval. A preco sa AAA auto nezaujimalo o vady na vozidle a vykupili ho aj napriek tomu, ze o nom nic nevedeli? Ty ked kupujes auto, nezaujimas sa o jeho stav a chyby? Zaujimas... ak to nezaujima AAA auto, je to ich problem.

      Odstrániť
    4. Zaujmave, ze tyto dvaja su ocividne Cesi. Ten prvy je urcite pracovnik AAA auto z Ciech, a ten druhy takisto, ale dal si akoze Slovenske meno, a snazi sa pisat po slovensky. Chlapci, ked uz sa snazite klamat, tak sa naucte poriadne po slovensky. "Auta mi jazdi ako hodinky" a "Ma skusenost s AAA bola dobra" - to ocividne nepisal Slovak.

      Odstrániť
    5. Nechápem, prečo sa zrazu spustila taká kampaň proti AAA, začína to zaváňať konkurenčným bojom. Tento bazár nie je bez chyby, ale ja som bol po skúsenostiach s arogantnými majiteľmi malých autobazárov spokojný.

      Odstrániť
    6. Johny, ty sa preber a nerob tu hanbu slušným Čechom.

      Odstrániť
    7. Samozrejme, takých komentátorov ako John a Slavo tu je viac, zrejme PR komentátori AAA auto. Je to česká firma, slovenských ľudí asi nemajú.. :)

      Odstrániť
    8. Moja skúsenosť v AAAauto s pred štyroch rokov je tiež zaujímavá. Súvisí s dojednávaním ceny za odkúpenie auta. Zodpovedný zamestnanec mi navrhol cenu 80 500 Sk, ktorú som neprijal a trval na svojom návrhu 85000. Preto mi navrhol ešte jednú jazdu, počas ktorej mi povedal, že cenu zvýši na tých 85000 Sk, ale s dovetkom,že mu diskrétne vrátim 2500 Sk...To už som vedel s kým mám tu "česť" a aké praktiky sú pracovnou metódou niektorých nečestných zamestnancov autobazárov (myslím si, že to neplatí len o AAAauto). Po tejto skúsenosti som si podal inzerát a auto predal ešte s vyššou cenou ako som ponúkal v autobazáre.

      Odstrániť
    9. Někdo, kdo se snaží vědomě prodat „vadné“ auto nemůže čekat férové jednání při nákupu jiného auta. I když úmysl prodejce v tom zřejmě nebyl….. Jeden špatný kus hned z prodejce „lháře a podrazáka“ nedělá.

      Odstrániť
    10. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    11. Ja si osobne myslím, že tento článok nie je jediný a nepochybujem o jeho pravdivosti. Na vlastnej koži som zažil doslova a dopísmena všetko, čo bolo v tomto článku. Som ZŤP a vlastním starší model Renault Laguna. Motor po komplet generálke. Chybičky krásy sú samozrejmé, keďže máme cesty na Slovensku aké máme. Sám som si ho prerobil podľa svojho gusta. Niš extra, len športový filter, irídiové sviečky, športový výfuk a kryt sania motora. Mám zložitú diagnózu a auto sa pre mňa stalo nízkym. Potreboval som niečo vyššie, tak som sa rozhodol pozrieť niečo v AAA Aute. Keď som si vyhliadol auto, automaticky mi volali a pozvali ma do predajne. Nemal som v záujme niečo kupovať, pretože dôchodok na to nemám, takže som si mohol dovoliť len niečo lacné a auto dať do protihodnoty alebo vymeniť auto za auto. Chcel som si polepšiť a vybral som si novšie auto než mám. Bolo samozrejme drahšie, a tak sme sa dohadovali na splátkach. Vyrátali mi neprimeranú splátku, ktorú som si nemohol dovoliť. Bez nálady som odišiel domov. Bol som však rozhodnutý, že auto aj tak chcem vymeniť, tak som si vyhliadol niečo v nižšej cenovej skupine s tím, že nebudem splácať a vymením auto za auto. Dal som si ho ohodnotiť a cena sa mi zdala primeraná. Call centrum mi volalo, že ma čakajú na predajni, pripravený auto vymeniť. Sľúbili mi za moje auto 2500eur. Auto, ktoré som si vyhliadol ja, stálo 2299eur, takže som bol spokojný. S call centra mi volali znova, že riaditeľ z Prahy sa osobne zastaví v predajni a nechá mi tam ešte 200eur za moje auto ako doplatok z ich strany. Natešený som sa teda znovu vybral do predajne, kde o ničom nevedeli, a tak sa v kancelárii skontaktovali s vedením v Prahe, bez mojej prítomnosti. Po asi 30-tich minútach sa môjmu autu začal venovať ich technik, ktorý skontroloval ešte aj "blato na prahoch". Po ďalších zhruba 2hodinách si auto vyfotili a išli do kancelárie. Vybehávali z kancelárie a do kancelárie asi 6-krát. Začal som byť nervózny, a tak som sa pýtal, čo sa deje. Povedali, že na tom pracujú a všetko bude hneď vybavené. Po ďalších 30-tich minútach som to už nevydržal, pretože diagnóza ma nútila vziať si lieky, ľahnúť si a odpočívať a to sa vonku pri 2-och stupňoch, nervózny a nahnevaný zároveň sa nedá. Po ďalších 10-ich minútach som sa dostal do kancelárie. Keď mi oznámili, že výkupná cena za moje auto je 300eur, vysmial som ich, vynadal do k*k*t*v a povedal, ze vonku hned vedla kancelarie stoji hrdzava Skoda 105, co stoji 549eur, otocil som sa, vzal doklady od svojho auta, tresol dverami a nikdy viac sa tam nevrátil. Je to úbohosť z ich strany. Klamať, podvádzať a nedodržiavať dohody a zmluvy. S AAA Auto som nadobro skončil. Každému kto by len išiel pozrieť na ich stránku by som poslal link na tento blog, aby sa už nikdy nikomu nestalo to, čo mne.

      Odstrániť
    12. zazil som to iste.skoda ze som si toto neprecital skor.mohol som si usetrit cas a peniaze ale hlavne nervy.postup bol taky isty

      Odstrániť
    13. Zdravim.....od dnes suhlasim s tymto clankom...Klamari, podvodnici a zdieraci!!!

      Odstrániť
    14. Tan John čo ich bráni je ich človek, na každé auto čo sa mi pozdávalo v inzeráte bola od nich odpoveď že je predané ale majú podobné a...popri tom ho inzerovali ešte ďalšie týždne. Na AAA auto si dajte POZOR!!!

      Odstrániť
    15. Ja mam pocit ze AAA sa hra na nieco co nie je, a co je este horsie je to, ze sa hra na nieco na co v skutocnosti ani nema. Nahnevany klient ktory napisal cely blog aj ini su toho jasnym dokazom. Na druhej strane co sa tyka tych vykupnych cien neda sa predpokladat ze za auto dostaneme realnu sumu od niekoho kto na biznise s autami zaraba. Osobne mam v rodine s vymenou auta v AAA dobru skusenost aj ked treba dodat ze to auto patrilo medzi najdrahsie ake vobec ponukaju. S tymi lacnejsimi su asi fakt problemy, nehovoriac o tych lacnych. Sam za seba ale hovorim ze pri kupe jazdenky by som AAA podla moznosti urcite vynechal.

      Odstrániť
  2. mám takisto negatívnu skúsenosť s AAA:
    - predával som cez nich auto, prisľúbili odhlásenie a neurobili to. Resp. nedali mi o tom papier, ktorý som potreboval pre poisťovňu. Urgoval som viacnásobne, aj cez špeciálnu zákaznícku linku priamo na centrále a nakoniec som išiel na políciu, kde mi povedali, že auto už je prepísané na nového majiteľa, papier pre poisťovňu (už neviem aký) som si musel obehať sám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam tiez super skusenost s AAA. Mal som zaujem o Passat, ktory mali v databaze. Ked som prisiel na predajnu, zistili, ze auto nevedia najst, ale ponukli mi ine za podobnu sumu. Prikyvol som, odovzdal som osobne doklady na "oskenovanie" a cakal som na schvalenie leasingu. 7 hodin... 7 hodin mi nevratili doklady a stale nemali cas lebo "riesili" nieco ine. Nakoniec, ked som chcel ist na policiu nahlasit kradez osobnych dokladov, sa zacali veci hybat. Povedali mi, ze leasing schvalili, ale z neznameho dovodu auto stalo o 5000 eur viac. Nechcel som podpisat takuto "vyhodnu" zmluvu, naco mi vsak povedali, ze kedze ju uz vytlacili, som povinny ju podpisat. Samozrejme som to neurobil, narobil cirkus a odisiel... A to ani nehovorim asi o piatich vodicoch, ktori si dosli prevziat auto a pokazilo sa im este v areali AAA... :) AAA Auto je mafia, ruky prec. To si radsej kupte auto od ciganov...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som mal zaujem o passat. po telefonickej dohode ma mal cakat na pobocke v NR. samozrejme, ze tam nebol a cuduj sa svete nebol ani v ponuke. to bola prva negativna skusenost s AAA. druha prisla ale za dva roky. teraz som im ja ponukol auto na predaj a ako pisu tu kolegovci ponukli mi uzasnu cenu. bohuzial len telefonicky, cena na pobocke sa okresala o celu tretinu!!!!! v ten den tam bol aj jeden pan ktory od nich kupoval auto na ktorom si ale musel dat vymenit lambda sondu. to je trochu smiesne aby taky bazar nevykonal tuto opravu este pred predajom auta. nevraviac o tom ako to auto mohlo jazdit kedze viem co je to mat pokazenu lambda sondu. suma sumarum ten bazar ani z daleka nie je to na co sa hra!!!!

      Odstrániť
  4. Autor clanku sa nadherne rozculuje na AAA, a pritom sam priznava ze isiel predavat kazive auto - odrbat jeho buduceho majitela. Predpokladam ze o takom "drobnom detaile" sa buduceho majitela nechystal informovat a ani v AAA sa o tom akosi pozabudol zmienit.

    Ale inak suhlasim, vidim ze smiesne tanceky v AAA s cenovymi ponukami a "lepsou cenou ktoru nam prave povolili z centraly" sa za tie roky nezmenili.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hlavne ze AAA ti da zoznam poruch ktore su na aute...

      Odstrániť
    2. Tiez ma to zarazilo, ale ber to tak, ze on s nim prisiel a neklamal v nicom (aspon podla clanku nie) a dal im ho na obhliadku. Oni sa na obhliadku vykaslali dobrovolne. Veci ako nefungujce elektricke okna by mali kontrolovat ako prve a ked to neurobili, tak je to ich chyba. Keby autorovi podla najdenych chyb vypocitali nizsiu cenu, tak mohlo byt vsetko ok, chyba je prave v tom, ze danych zamestnancov kontrola velmi nezaujimala.

      Odstrániť
    3. Moj nazor je ze pokial chce niekto predat auto tak asi nemieny vrazat do dalsich oprav to snad da logiku. AAA je "bazar na vysokej urovni "a taketo veci by si mal dat do poriadku za drobne...

      Odstrániť
  5. suhlasim s predoslymi nazormi. On podviedol AAA auto a teraz sa rozculuje? Hlupe a detisnke. Ako ked zlodej krici chytte zlodeja. Autor blogu by sa mal hanbit!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla toho co pisal, tak autor clanku nemal problem predviest technicky stav, avsak AAA sa nezaujimalo. A ked kupuju a zalezi im na imidzi firmy, tak si ten stav predsa skontroluju, alebo aspon auto nasledne cele skontroluju a opravia, alebo zavady napisu k technickemu stavu pri predaji. Nic z toho sa v AAA nedeje aj podla mojich skusenosti. Su to tragedi... :)

      Odstrániť
    2. Ked tam predavali auto moji znami (bol som s nimi), tak si predavac to auto poriadne "preklepol". Dal si aj skusobnu jazdu. Po nej tvrdil, ze tam nieco huci a ze je nieco so spojkou. Auto bolo tyzden PO kompletnej prehliadke v autorizovanom servise a po STK BEZ akychkolvek zavad (3 a 1/2 rocne, zdokumentovana historia vratane vymeny ziaroviek).
      Dopadlo to tak, ze auto pozru v dielni a na druhy den vypisu papiere. Samozrejme, ze na druhy den napriek dohode o sume, napriek kompletnej prehliadke... dopadlo to tak ako som pisal nizsie o niekom inom.
      O zruseni poistky a prepise uz autor pisal v clanku. Pisal by som to iste, nema to vyznam.

      Odstrániť
    3. presne tak isto

      Odstrániť
    4. suhlasim, v AAA auto nic dobreho necakaj... tak akoby vynimky mali byt tie, ze sa stane nieco zleho, tak tu je to naopak... vynimka v AAA auto je skor to, ze sa ti podari kupit dobre, lacno, kvalitne bez roznych tazkosti... je to smutne... a este ten pristup zamestnancov, no katastrofa... ak oni od teba neico chcu, ak oni chcu predat, dobre ze ti nezavola 5x do dna, ci som sa nerozhodol... ale ked som prisiel na pobocku a chcel som pre zmenu nieco ja, vtedy som cakal na ich ochotu ako na spasenie... nakoniec som spravil dobru vec a to taku, ze som sa postavil a odisiel... nechcem mat s nimi uz nic spolocne

      Odstrániť
  6. To s tym znizovanim ceny - stal som u nich na parkovisku ked prisiel chlap s autom na "vykup". Predavac ze - zo vcera dohodnutu cenu nemozu akceptovat a (podla reakcie predavajuceho) mu ponukol nizsiu sumu. Po handrkovani odisiel dovnutra, ze sa musi poradit. Vratil sa s ovela nizsou ponukou "lebo sef". Zdeptany predavajuci sa chcel telefonicky s kymsi dohodnut. Nakoniec s cenou suhlasil. Predavac siel dovnutra s papiermi a po 10 minutach sa vratil, ze cena bude este nizsia "lebo centrala".
    V priebehu necelych 20 minut mu dohodnutu sumu znizili 3 krat. Neviem ako to dopadlo, bol som na odchode.
    Kedysi sa hovorilo, ze ak chce niekto rychlo predat a rata s nejakou stratou, nech to preda v AAA. Ale nech nekupuje. Ja by som tam nepredal ani bicykel.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Idem predat poruchove auto, kde zamlcim chyby a nasledne cakam ferovy pristup pri kupe dalsieho auta... Ach, Slovaci

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty vole četl jsi ten článek? Nevím kdo co zamlčoval. Přečti si to pořádně. On tam nepsal o tom že by chtěl někoho od...t, prostě starší autá mají své chyby, tak se ho chtěl zbavit, a pořádnej bazár když vykoupí auto, tak první co je ho má dát do servisu a všechno skontrolovat a vyměnit a potom do prodeje.
      Dělají to i menší bazáry.

      Odstrániť
  8. Pobavil som sa ...ked mam zle skusenosti s predajom tak predsa nebudem chodit na trikrat kupovat u toho isteho auto. O tom ze inde ako v AAA by mu auto nezobrali za tolko co by chcel sa nejdem vyjadrovat. Ale logicky ze ked mne zoberu srot tak potom asi ake sroty mi predaju? Plakat, ze kolko ma s nimi behania a vybavovaciek, ze mu firma nezaraba, lebo musi behat po autobazare a auto nema. Predsa ked raz niekto nejedna seriozne nemozem cakat ze zajtra sa jeho jednanie zmeni a splni co nasluboval. Ked sa nepoucil uz na zaciatku, necudujem sa, ze potom spadol do takej kaluze. O AAA auto som este nic dobre nepocul. Cudujem sa, ze tam este niekto nakupuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 100% súhlas. Nechápem ako rozmýšla autor tohto článku a prečo si sústavne chodil do AAA auto ničiť nervy. AAA auto je total shit bazar kde pracujú väčšinou odrbávači. Pred cca 2-3 rokmi som si chcel kúpiť jazdenú Škodu Fabiu I.generácie za nejakú rozumnú cenu. Tak som sa vybral do AAA auto v BA na Panónskej ceste. Mali tam vystavenú takú, aká by mi vyhovovala a na tabuli mali obrovským napísané 3.000,- €. Zavolal som si predajcu a hovorím mu, že mám záujem o toto auto a či je ho možné si ho poobzerať, že by som mal záujem ho vyplatiť v hotovosti. Nato mi chalan povedal, že táto cena platí iba pri financovaní cez leasing. Keď som si ten úžasný leasing prepočítal, tak som zistil, že by cena bola okolo 5.500,- € a auto by som tak preplatil o 2.500,- €, čo je takmer 2x uvedená cena. Keď som sa spýtala chalana koľko by stálo v hotovosti tak povedal, že (už si presne nepamätám, ale) okolo 4.500,- €. Tak som sa mu poďakoval a odvtedy som už AAA auto nikdy nenavštívil.

      Odstrániť
  9. aaa auto je len take aki su zakaznici :) ja som tam predaval jedno auto, peniaze cash na ruku, trvalo to jeden den, prebehlo toa z na druhy pokus a na druhykrat som od ineho rpedajcu ziskal o 500 eur viac ako bola povodna ponuka, auto bolo bez chyby. Doklady o odhlaseni mi prisli postou... verimz e sua j zle skusenosti a poznam aj ludi ktorym auto v aaa auto nevykupili, pretoze bolo naozaj zle...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nechapem ako moze niekoho co by len napadnut kupovat/predavat auto cez AAA ...
    uz na pohlad vyzeraju ako podvodnici ... kazdopadne ich obchodna politika je prirodzena je normalne dostat klienta pod tlak a nespristupnit mu inu ponuku a pod ...
    pri tychto vetach si myslim pani vy si uz radsej nic nekupujte a nepredavajte ....

    OdpovedaťOdstrániť
  11. AAA miluju takych klientov,ako je tento - a ten este podporuje ich biznis predajom svojho auta.stazovat sa,ze v AAA su zle auta a pritom im predat zle auto,lebo sa ho nemoze zbavit predajm cez net - tak to je vysmech - toto moze urobit len hlupak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty nevies citat alebo mas iny problem? Ked mam zle auto a nerobim s tym tajnosti, ale vykupca si ani neskontroluje funkcnost jednotlivych casti auta a vybavy tak je to moj problem??? mam s tym podobnu skusenost, vykupca v AAA sa previezol, nepozrel ani co funguje/nefunguje, a strelil cenu.. gratulujem... tak sa robi biznis.. potom po kupe najdu chyby a zalepia ich zuvackou.. a daju cenu o par tisic vyssiu.. ano, jednoznacne je to chyba predajcu.. otvor oci!!

      Odstrániť
  12. vsetci vieme o tych zlych praktikach pri vykupe a predaji a aj tak tam auto idete predat a kupit.pisem VY,lebo ja som nikdy od nich auto nekupoval a ani kupovat nebudem a ani im ziadne nepredam.cudujem sa pisatelovi,ze sa neotocil hned pri prvej navsteve.Tak mu treba, ak je nepoucitelny a necha sa zlakat na zlavy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. já třeba měl v AAA dobrou zkušenost

      Odstrániť
    2. ty treba delas primo v AAA

      Odstrániť
  13. podobne skusenosti
    odrbavaju pri nakupe
    a pri predaji vas vyslovene zdrziavaju len aby Vas unavili
    nasledne vam daju podpisat zmluvu kde je malymi pismenkami napisane ze auto ma zavady a ze s nimi suhlasite
    ale do oci Vam budu tvrdit ze auto je OK
    vysledok je tak ze ked priete reklamovat tak s prekvapenim zistite na na strane 55 dolu je mylimi pismenami napisane ze suhlasite s takymi a takymi vaznymi poruchami
    a stazovat sa mozete kde chcete

    tej firme sa treba vyhnut ...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. V AAA som bol 2x. Raz som absolvoval skúšobnú jazdu na Octavii DSG. Keď sme narazili na problém ceny cez partnera a ceny napriamo, predajca povedal, že to musím dojednať so šéfom, no mám počkať, lebo tam niekoho má. Povedal som že čakám 5 min. Potom som odišiel, lebo bolo jasné, že ma chcú len vytrucovať. Druhý krát to bol tiež nejaký automat, celkom zaujímavý. Keď mi povedali, e ho dovezú do BB len musím zložiť zálohu 100€, ktorú mi potom vrátia, tak som sa im vysmial a odišiel.
    Nevedel som, prečo sa správajú, ako by som bol imbecil. Teraz mi to je jasné, je to ich pracovná metoda. Neviem, ako môže niekto kúpiť auto v AAA.
    Ešte jedna poznámka: Za posledné 2 roky som kúpil auto 4x. Vždy som peniaze vypllatil až potom, keď auto bolo odhlásené. Je to normálny postup ako sa presvedčiť, či nie je auto zaťažené nejakou exekúciou. Boli to ľudia, ktorých som vôbec nepoznal, no ani proti tomu nenamietali. Ak by boli, tak sa predaj neuskutoční a je to vyriešené.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Toto je opravdu velmi podvodný blog. Kdo může mít zájem poškozovat AAA? Podle mě za tím stojí některý z těch autosevisů nebo bazarů, který vlastní polomafián s řetezěm kolem krku...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty musis byt jedine zamestanec,ked tu pises taketo kecy, jednoducho ich pristup k zakaznikom je otrasny,
      neverim vsetkemu, co mi ludia narozpravaju, no potom, co sme tam boli s kolegom, ktory kupoval auto manzelke a nieco reklamoval, clovek u nich utrpi normalne sok, spravanie, ake oni predvadzaju voci zakaznikom, je nieco nepredstavitelne a ked si precitas ich zmluvy, ktore strkaju ludom na podpis, tak clovek zisti, ze vlastne nema ziadne prava - bohuzial,ludia su nepoucitelni,podpisu kazdu sprostost a na tom stavaju svoj obchod, slovo "seriozny" tato firma nepozna

      Odstrániť
    2. ty si ale naivny, precitaj si zmluvu mobilneho operatora, zavolaj na infolinku, ze kolega plati menej ako ty a chcej vratit peniaze a uvidis v akom svete to zijes. AAA Auto je dobra velka firma a kazdy kdo chce nakupit auto vie, ze tam je najvetsi vyber, preto tam ludia chodia, no vyber auta je samozrejme na nich.

      Odstrániť
    3. Ja som tiez spokojny zakaznik AAA..

      Odstrániť
    4. Aj ja som zmestnanec AAA.

      Odstrániť
    5. Mam aj pozitivne skusenosti aj negativne. Ale aj viem, ze ich pobocky bojuju o kseft aj medzi sebou.

      Odstrániť
    6. AAA je synonymum pre podvodnika.
      Kolega tam predal burane auto (vedeli o tom) a nasledne ho predavali ako neburane a so stocenymi km...
      Znamy kupil Octaviu, dal ju potom do servisu, kde zistili ze nesedi rok vyroby ani km a bolo jemne tuknute. Proste cisty ojeb. Auto vratil (neda sa odbit tak lahko ako tuto bloger), zobral ine a to bolo nasledne viac v servise ako na ceste.
      Poznam ale aj cloveka co ma od nich auto asi 3-4 mesiace a je spokojny, km sedia, je preklepnute, v 100% stave...

      Odstrániť
    7. Ja som bývalá zamestnankyňa, ale k jednej veci sa musím vyjadriť. V AAA Auto sa kilometre nestáčali ani nestáčajú, jednak to nemajú zapotreby a jednak je tam tak málo zamestnancov, že nestíhajú. A to ostatné....je na každom jedincovi, či tam predá alebo chce kúpiť....ale niektorí ľudia sú tak neuveriteľne hlúpi, že sa potom nedivme, že stále fungujú....asi toľko

      Odstrániť
    8. Moj kolega predal Sorento, malo najazdené 210.000 km, bolo denne brutálne používané, kolega v ňom fajčil ako komín, vozil rôzny tovar, parkoval ho zásadne vonku. Predal do AAA. Tak sme sa naň išli pozrieť, keď bolo vystavené a hľa : kilometre stočené na 115.000 km, garážované, po nefajčiarovi, zachovalé,v perfektnom stave. Takže takto. Na vlastné oči.

      Odstrániť
  16. Konkurencnz boj, trapne..zaujimalo ba mna kto to psal z jakeho autobazaru..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty pises zrejme z AAA.kazdy vie je 3xA je najvacsi odrbavac medzi bazarmi. a kto nevie, ten zisti po jednej skusenosti. ja by som si u nich nekupil a ni bicykel.

      Odstrániť
  17. ...nechapem idiotov, ktori zastavaju AAA auto. Pre mna ste obycajni idioti bez stipky rozumu. Otvorene. Oklamal som sa v AAA auto uz tolkokrat, ze to az pekne nie je. A tu ich este niekto bude zastavat... neuveritelne kolko idiotov chodi po svete.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som spokojny zakaznik, idiot je ten co urazi ostatni, takze si to ty..

      Odstrániť
  18. Cele je to divne a je to psane konkurenci, kdo tomu veri je hlupak, chtel podvest podnikatele, to jsou praktiky, kterych jsou schopni pouze hlupaci, na vsechno se prijde. Vsichni maji strach o byznys s auty, proto toto vzniklo, jen zkuste soudit dle vlastni zkusenosti.. ja jezdim s autem od acek celkem casto praha-Humenne a uplna spokojenost..
    Nenechte se oklamat, kdybych nemel slovenskou zenu tak bych si asi neco myslel jineho..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chceš mi povedať, že aj tých dalších 50 negatívnych komentárov píše konkurencia? AAA auto si tu zastáva len pár čechov - PR komentátorov AAA auto...
      A čo by si si myslel pepiku, nemať slovenskú ženu?

      Odstrániť
    2. pepík, toľko negatívnych (podrobne popísaných) skúseností ťažko odľahčíš svojou "nič nehovoriacou" skúsenosťou.
      Zaujímave, že skoro každý pozitívny ohlas je písaný divným česko-slovenským jazykom..

      Odstrániť
    3. AAA? to su megapodvodnici, mal by si sa hanbit, pre koho pracujes, vsetci tu mame len zle skusenosti, tak tu neklam

      Odstrániť
    4. zdielam vase nazory - AAA su najvacsi podvodnici!

      Odstrániť
    5. presne nikdy nic nevedia a vzdy len natahuju a klamu slubuju hory doli ale nic sa nedeje a kde sa da odrbu

      Odstrániť
  19. Pekny plateny PR clanok. Celý clanok je iba popisom toho, ako funguje business s ojazdenymi autami. Vzdy sa ukaze na velke ryby, ale ze aj male rybicky plavaju v rybnicku. Vetsina ludi pristupuje k nakupu ci predaju zbozi lahkomyslne a necita poriadne dokumenty, nepozna legislativu a potom sa cuduje. Ja som si kupil 4 ojazdene auta z toho Skoda Octavia v AAA a vsade to bolo to iste, to cim ma naopak AAA Auto prekvapilo bola najpriznivejsia cena, osobni pristup predajca aj to, ze si za za prijemnu cenu mozem dovolit auto, ktore vyzera ako nove a je lepsie vybavene ako keby som kupoval nove. Ked som si auta kupoval, ratal som s drobnou investicou a s nakupom mi radil kamarat automechanik.

    Vsetkym odporucam zobrat si zo sebou kamarata, nechat si od predajca popisat auto a spravit zkusobnu jazdu. Preca len su to ojazdene auta a nemozem od toho cakat zazraky. Auto som predal na internete, ale s predajom som cakal 2 mesiace, kedze chcete predat auto hned, tak by som sa netrapil tim ako to funguje, ale chcel by som co najrychlejsie peniaze a tie vam podla webu v AAA daju na ruku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni ty auta kupuji, jsou jejich majetkem..zajimave ze spousta Slovenskych kamosu u nich v Cesku auto koupilo a vesele jezdi kazdy tyden domu na Slovensko

      Odstrániť
    2. Hezky česky:), prečo sa hanbíš za svoju materštinu???

      Odstrániť
    3. To vazne?? Uz to nieje trosku trapne obhajovat dookola tuto podvodnicku firmu, pre ktoru pracujes, tymto pseudoslovenskym jazykom a cakat ze vsetci ostatni su debili len ty si lietadlo a uveria ti to?? Ale kazdopadne, tymto si robite este lepsiu reklamu pre vasho zamestnavatela.. odrbavate nielen na vasich pobockach s ktorymi mam samozrejme len negativne skusenosti (raz za seba raz za kamarata, ktory mi neveril a chcel to zazit na vlastnej kozi)ale takisto aj na internete? tymto sa len autorove slova potvrdzuju, teda dakujem za upresnenie a potvrdenie :)

      Odstrániť
  20. koľko si za ten článok dostal?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A koľko dostaneš ty za tento komentár? :)

      Odstrániť
    2. koľko? Podľa mňa sa tu nepíše pravdivo...

      Odstrániť
  21. H.O.A.X , klamavý článok

    OdpovedaťOdstrániť
  22. ziadny hoax, ja mam velmi podobne skusenosti s AAA auto v Bratislave. Klamstva, neschopnost, podvadzanie. Den straveny na predajni, kde sa mi nikto nebol schopny venovat, nimi naburane mnou kupene auto, po prislube, ze to do 3 dni opravia, som sa 2 tyzdne nevedel dovolat ziadnemu dementovi z AAA, nikto o aute nic nevedel!! potom som zistil, ze stale stoji na parkovisku vedla vchodu!! uplny dementi. ze ma stocene kilometre, to je iste na beton. samozrejme, ze mi nedali ziadny certifikat z preverovania. su to cisti klamari. pokial od nich clovek kupuje bezproblemove auto, tak moze obchod prebehnut v pohode, inak ale klamu, zavadzaju, skusaju svoje finty (poplatok za prevoz nemusite platit, ale predsa ho zaplatte, zda sa vam na nasom uvere vysoky urok - zavolame manazera do prahy, ten vam da mozno zlavu, zavolali typkovi vedla do kanclu a dal mi zlavu, ze bol urok o polovicu vyssi ako v banke :) a podobne sprostosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. S AAA mam tiez podobnu skusenost pri predavani auta aj ked nie az tak extremnu ako pisatel clanku.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Moje skusenosti s AAA auto su podobne.Zakladom ich snahy je dostat cloveka do predajne a a tam ho zlomit.Maju to premakane,vsetka cest,ale su to klamari a podvodnici.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Zevraj hoax ... Ja mam tiez zlu skusenost s AAA, pri podpise zmluvy tvrdit ze som povinny ju podpisat lebo oni chudaci mi ju pripravili a vytlacili... Tam niekolko hodin caka asi kazdy kto nie je 100%-ne rozhodnuty auto kupit. Jednoducho clovek sa unavy a potom rychlo podpise cokolvek. Kto tomu neveri, moze si to ist kludne vyskusat do akejkolvek predajne, som si isty ze sa mu to stane. Na internete je asi tak miliarda komentarov od nespokojnych zakaznikov AAA. Zeby to boli vsetko platene clanky? Ja za tento koment tiez nedostanem zaplatene, len dojdem o 5 minut zivota. ;) A obhajovat AAA a ich mafianske praktiky moze vazne iba klinicky dementny zamestnanec tejto fasistickej firmy. Ruky PREC !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. AAA ma pochybne praktiky. Vlastna skusenost:
    1. dam inzerat na autovia.sk
    2. pride mi smska od zeny(!!!), ze ma vazny zaujem o moje auto, v smske posiela cislo, kam mam zavolat.
    3. volam na slovenske cislo, dviha to chlapik z AAA v prahe (!!!) a zacne do mna hustit somariny a presviedcat ma, aby som niekde pristavil auto, oni ho ocenia (wtf?). Stopnem ho, podakujem a zlozim.

    Toto ma byt seriozny biznis? Si viem predstavit zazitky autora clanku, aaa su klasicky ojebisti z vychodnej europy, zo siroka treba obist.
    martin

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Dobrý deň,
    mám podobnú skúsenosť, pred pár týždňami som ponúkol na predaj VW GOLF cez inzerát. Zavolali mi z AAA Auto, že majú záujem, ale musím auto prísť ukázať do Žiliny ( cca 60km tam a 60 späť ) . Do telefónu som popísal stav auta, okrem toho aj to, že auto je vrátené po krádeži a má vyrazené nové WIN číslo - oficiálne, so všetkými dokladmi.
    Po príchode do miesta výkupu, keď sa technik dozvedel túto informáciu, po porade so "šéfom" ma poslali preč bez toho, aby sa vôbec pozreli na doklady. Bolo to chrapúňstvo, s AAA Auto už nikdy nechcem mať nič spoločné, ani predaj, ani kúpu.
    P.N.

    P.S.
    Auto som o pár dní predal a všetko bolo prebehlo v poriadku...

    OdpovedaťOdstrániť
  28. ta praktika s inzeratmi na uz predane auta mi pripomina praktiky realitnych kancelarii...
    dlhsiu dobu zhanam pozemok a tak som zacal vyhladavat na serveroch ako topreality.sk ci reality.sk.
    na prvy pohlad sa zda, ze sa jedna o velmi dobre stranky, kde viete za par klikov najst tie ponuky o ktore mate zaujem.
    tak som sa preklikal cez zoznam a zavolal na par cisiel. vysledok bol taky, ze vacsina tych pozemkov uz bola davno predana, ale ked chcem, mozeme si dat stretnutie a radi mi ukazu ine pozemky (samozrejme tie, co sa nepodarilo doteraz predat).
    tak som si povedal, ze asi som spravil chybu ja a jednoducho som zadal zle vyhladavanie a vyhodilo mi stare ponuky.
    zacal som tie dva servre kazdy den preverovat a inzeraty som si dal zobrazovat podla datumu pridania.
    NIEKTORE UZ DAVNO PREDANE POZEMKY BOLI OD TYCHTO REALITNYCH KANCELARII AKTUALIZOVANE KAZDY DEN, ABY SI PRIPADNY ZAUJEMCA MYSLEL, ZE INZERAT JE ESTE AKTUALNY A ZAVOLAL IM.
    to iste sa stalo kamaratke - kupili byt a ten ich byt bol v ponuke este pol roka po tom - samozrejme denne aktualizovany ako novy...
    kontaktoval som SOI a popisal danu situaciu s tym, ze som chcel vediet, ci nejde o zavadzanie zakaznika. odpovedou bolo, ze kedze dane spolocnosti neponukaju predaj ale len sprostretkovanie predaja (paralela s AAA Auto zjavna, kedze neodhlasuju auta), nemozu nijako zasiahnut a pravne je to vsetko v poriadku...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pocuvaj, ja som kupil byt v marci 2010, dva roky tam uz byvam a jedna realitka ho ma furt v ponuke akoze je volny ale pritom vedia, ze uz je davno predany

      Odstrániť
  29. Geniální dedukce IQ 195 :-)
    AAA auto nemá záujem vám poslať ponuky, aby ste ich zvažovali a porovnávali s inými na webe. Oni vás potrebujú dostať do predajne

    OdpovedaťOdstrániť
  30. AAAuto z AAA? Aaaasi nie ...
    tiez sme tam boli pozriet, aj napriek varovaniam vsetkeho druhu, auto-neburane-jediny majitel, dochodca-tachometrickych 60tis km-4 roky ...
    podla cisla motora a karoserie, zaznamov servisnych stredisk ... majitel s.r.o., burane tak, ze bolo menene 1/2 auta (vratane karoserie), a pri poslednej servisnej prehliadke malo najazdenych 180tis km...

    Nehovorim, ze takto auto omladne navstevou bazaru ... ale nie nadarmo sa odpoveda na "Kolko to ma najazdene?" jednoduchou otazkou "A kolko by ste chceli?"

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Napisem aj ja svoju skusenost :
    Moj diesel si po 170k km zasa zacal pytat velku investiciu, na ktoru som nebol ochotny pristupit. V AAA som objavil presne to, po com som uz dlho tuzil. S ackami nie su prave najlepsie skusenosti, velmi sa mi do toho bisnisu s nimi nechcelo. Auto bolo ako nove kupene na Slovensku, clovek z ich Hotline mi o nom pol hodiny rozpraval, aky je to super autiak. Uz ma nebavilo ho pocuvat, tak som mu povedal, ze s rovnakym ale naftiakom jazdim uz 2 roky a vypytal si VIN. Chvilu mu to trvalo, ale dostal som ho. Podla katalogu bolo vyrobene pre SK trh v roku 2005, acka inzerovali 2006. Mrknutie do dalsich zaznamov odhalilo, ze v roku 2006 doslo k prvej registracii. Cez znameho v leasingovke som mal bleskovo zistene, ze na auto nie je ziadny lesing, ani ina tarcha a nie je po nom vyhlasene patranie. Podla reklamnej nalepky dealera som mu hned na druhy den volal, ci to auto pozna a ci ho servisoval. Obe odpovede boli kladne, dozvedel som sa komplet servisnu historiu, kilometre neboli stocene a auto bolo opravovane po drobnej kolizii. Po zisteni tychto informacii som ihned vyrazil do blavskych acok na Panonskej. Na moju zlost auto na placi nebolo, vraj je na predpredajnom servise a ze ma budu informovat, kedy sa im vrati. Medzitym ma namotavali na iny voz, samozrejme dolietane kachle s nacatym turbom a DPF filtrom pred druhou vymenou. Odmietol som, diesel uz nechcem ani citit. O 5 dni telefonat, ze auto je uz u nich na placi. Tak dalsia cesta do Aciek. Obhliadka OK, na foto drobne poskodeny naraznik vzorne opraveny, lak OK, ziadna hrdza. Skusobna jazda tiez OK, zistil som iba hlucny kompresor klimy, co acka stalo 200 EUR vo forme zlavy. Nasledoval zlaty kliniec programu - vytasil som PDA s diagnostikou. Prekvapeny predajca skoro odpadol, ale s napichnutim suhlasil. Aj diagnostika bola cista. V tejto faze som sa ale dopustil hrubej chyby - dal som zalohu s tym, ze o 3 dni si pre auto pridem. Vsetci znami ma varovali historkami, ako acka kanibalizuju uz zazalohovane auta. O dva dni som sa vratil do Blavy pre auto. Komplet vybavovacky trvali cca 3 hodiny, auto som este raz skontroloval a s ulavou zistil, ze je presne v takom stave, v akom bolo v case testovacej jazdy - obute zanovne zimne UltraGripy, v kufri zanovne letne Primacy HP na origo elektronoch. Okrem nich sa tam nachadzala komplet povinna vybava vratane nepreexpirovanej lekarnicky a nenacatej 5 litrovej letnej zmesi do ostrekovacov, ako aj sada matic na elektrony vratane 4 bezpecnostnych aj s hlavou na kluc ! Kontrola capov, vyfuku a ostatnych lahko vymenitelnych casti ukazala, ze mechanici - kanibali sa auta nechytili. Z papierovej vybavy chybala iba servisna knizka, z coho ma ale po predoslej navsteve servisu hlava vobec nebolela. S predajcom sme si podali ruky a v oblakoch dymu zo spalenych gum som z aciek spokojne odfrcal. Dalsi den som bol v autorizovano servise, na nakup filtrov, pri tej prilezitosti som chcel nechat odkodovat radio (acka nemali jeho kod). Chceli za to nekrestansky poplatok 17 EUR, tak som sa slusne podakoval a poziadal iba o jeho vytiahnutie z palubovky. Odkodovane bolo vdaka strycka Googla za par minut.
    Papiere o odhlaseni mi dosli cca tyzden neskor vratane certifikatu na folie, ktory nevedeli najst.
    Celkovy dojem z Aciek mam ale mizerny, nepacil sa mi ich pristup ku mne - stale bolo treba na nieco cakat, ze sa musia poradit s centralou v Prahe, ze hento, ze tamto. Na mieste mi urobili aj celkom vyhodne PZP (ani kamarat poistovak ho nebol schopny podliezt).
    S autom som uz urobil 6k km a zatial ziadna investicia okrem spomenutych filtrov a oleja. Klima funguje aj napriek hlucnemu kompresoru bez zavad, ako alergik ju pouzivam fakt minimalne. Asi som jeden z velmi mala ich vcelku spokojnych zakaznikov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no jo, ty si ta svetla vynimka (s ciernym vtakom) co potvrdzuje pravidlo :-)

      Odstrániť
  32. Tento nie... http://www.autovia.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Nebudem polemizovat, ci to je hoax alebo "PR" clanok konkurencie, ani o (ne)moralnosti predavajuceho. Mam vsak s AAA zle skusenosti. Pred 1,5 rokom som zareagoval na auto inzerovane na ich stranke a telefonicky overil, ci sa nachadza na konkretnej bratislavskej pobocke, ako stalo v inzerate. Potvrdili (opakovane), ze auto je u nich a je on velky zaujem, aby som prisiel co najskor. Tak som o osmej vecer prisiel a cakal 20 minut, kym vybavia klientov predo mnou. Potom sa ma ujal predajca, zopakoval som, o ktore auto mam zaujem, ze som pred 3 hodinami volal mal by som ho mat rezervovane. Asi pol hodinu zmatene hladal kluce, telefonoval, odbiehat. Zacinal som tusit, ze to nebude take idealne, ako sa po telefonate zdalo. Napriek tomu, ze nevedel auto najst, pytal zan zalohu. Hovorim, ze rad vyplatim aj celu cenu, no chcem ho vidiet, odskusat a preverit v servise, ktoremu doverujem. Blizil sa koniec pracovnej doby (bolo to v piatok), tak sme vypisali rezervacny list a "preobjednal" ma na pondelok o 15:00, ze dovtedy auto najdu a pristavia na obhliadku. V pondelok som znova telefonicky overil, ci tam auto skutocne je, aby som sa zbytocne neprehnal. Ano, je tam. Tak som prisiel, no opakovala sa situacia z piatka. Auto tam nebolo, zase hodina v <|>. A dovod? Ze ho vezu do Kosic, lebo ho chce vidiet iny zaujemca. Pytam sa, ako je mozne, ze v piatok na auto nebola v systeme okrem mojej ziadna ina rezervacia a v pondelok ho vezu ukazat niekomu inemu? Ako je mozne, ze ho v piatok nemohli najst a dnes ho z tejto pobocky odviezli? Namiesto odpovede len myknutie plecom, hundranie na system, kolegov, ktori to v piatok so mnou riesili... Tak som volal na centralu, kde mi povedali, ze auto je v ich servisnom stredisku v Brne, ma pokazenu automaticku prevodovku a musia ju vymenit. Vratil som sa naspat a pockal na „mojho“ predajcu. Na konfrontaciu nebol schopny reagovat. Vyhovaral sa, ze asi islo o ine vozidlo. Hovorim, ze v ich systeme je to auto evidovane pod ciselnym kodom, ktory som mu predtym povedal (rovnako aj pri kazdom telefonate i osobnej navsteve) a na centrale som dostal info, ze je v servise! Ze auto v uvedenej vybave, roku vyroby, najazde a najma s automatom bolo na ich stranke jedine! Nevedel ako dalej, tak zavolal sefa zodpovedneho za starostlivost o zakaznika. Ten mi dal vyplnit dalsi (obsiahlejsi) formular, ze mi skusia auto v rovnakej konfiguracii vyhladat, alebo sa ozvu, ked povodne auto bude opravene. Ze by sa to malo stihnut asi do tyzdna. Po predchadzajucich skusenostiach som si poznacil meno dotycneho i presny cas rozhovoru. Vo formulari som zasrtol policko, ze nechcem, aby moje osobne udaje pouzivali pre svoje marketingove potreby, ze chcem byt kontaktovany len kvoli konkretnemu vozidlu. Do poznamky vo formulari som to cele napisal znova a doplnil, ze si nezelam, aby moje osobne udaje poskytli tretej strane na akykolvek ucel. So sefom som sa dohodol, ze sa mi on osobne ozve o 10 dni. Nestalo sa, tak som volal ja. Podarilo sa mi spojit len s jeho kolegom. Ten tvrdil, ze dotycny sef je odcestovany. Mal som chvilu cas, tak som to siel overit osobne. Na moje prekvapenie tam ten sef bol! Pytam sa teda, preco sa nechava zatajovat?! Pozval ma do kancelarie, vo vstupnej hale bolo par inych klientov a asi mu bolo neprijemne riesit to pred nimi. Znova telefonaty a preverovanie, co sa s autom deje. Stale bolo v brnenskom servise a hotove by vraj malo byt najskor o mesiac! Tak som mu povedal, ze uz on nemam zaujem, rovnako nemam zaujem ani o to, aby mi vyhladavali podobne vozidlo, koncim s nimi akukolvek dalsiu komunikaciu a nasraty som odisiel. Po par mesiacoch mi vsak od AAA zacali chodit reklamne sms spravy, napriek tomu, ze u mojho operatora mam ich dorucovanie zablokovane. V kazdej sms uvadzali, ze ak nemam zaujem nadalej ich dostavat, mam odoslat STOP spravu. To som urobil minimalne 6x. Zastavit sa mi to podarilo az po velmi doraznom telefonate na centralu. Nespochybnujem, ze AAA ma tisice spokojnych zakaznikov, ja som sa vsak medzi nich nezaradil...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mieste autora tejto stránky by som vybral zaujímavé komentáre a zverejnil ich ako ďalšie články zo série "Lži a podvody AAA auto" :)

      Odstrániť
  34. Ludia pindaju na AAA, ale spokojne tam vozia na predaj kazive sunky so stocenymi km, ktore keby predali priamo na inzerat, tak im ten clovek pride rozbit hlavu.

    Par poznamok:
    1) AAA ma dost agresivne predajno/nakupne praktiky, treba byt odolny, nenechat sa unavit a vsetko bude OK...kto je labilny nech tam nejde alebo si zoberie posilu.
    2) Pochybujem, ze stacaju km. Skor tam stocenky vozia samotni ludia.
    3) Auto vyluxuju, maximalne tam daju nejake nove lacne pneu pre efekt a predavaju. Pochybujem, ze by robili nejaku brutal analyzu technickeho stavu a opravy. Idu vo velkom, par nestastnikov co kupia vrak je statisticka odchylka... maju smolu a natahuju sa s nimi potom pol roka.
    4) Urcite sa tam lepsie predava, ako kupuje. Nakup je loteria...nie kvoli AAA, ale kvoli tomu, ci tam byvaly majitel doviezol funkcne auto opotrebene primerane veku, alebo nalestenu stocenu poruchovu kraksnu.

    Moja skusenost:
    Potreboval som surne predat auto (bezporuchove, nestocene km), nemal som cas nacvicovat s inzeratom. Zavolal som, povedali mi samozrejme nerealnu cenu do telefonu, viac ako maju podobne auta na stranke. Prisiel som osobne, obhliadka, jazda...cena nizka...vravim to je malo. Cakanie 30min, chceli ma unavit :) ponuknuta vyssia cena...vravim stale malo a odchadzam. Vybehne za mnou tipek, ponukne uz akceptovatelnu sumu. O 2 hodiny mam prachy v ruke a spokojne idem domov. Poistovna zrusila poistku na zaklade papiera z AAA, aj ked auto este ostalo prihlasene na mna.
    Na druhy den sa vyluxovane auto objavilo na webe, cena o 15000Sk vyssia. Ratam, ze 5000 mali rezervu na pripadnu zlavu. Fair-play.
    O 3 tyzdne auto predali, prisli este nejake papiere...hotovo.

    PS: Ja by som si stare auto nekupil. Ak by ma situacia predsa donutila, tak len od cloveka ktoreho osobne poznam - jeho vlastne auto (zaruka povodu - nie je kradnute, zaruka km - viem ze to nestocil, zaruka tech. stavu - nemal by odvahu predat mi nejaky kazivy shit).

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Povedz mi v čom je tá chyba,
    poviem ti, že to trápi ma.
    Že Slovák stále nevníma,
    že hrdosť mu stále chýba.

    Prečo ludia hovoria že som vypatlany?
    Mama ma bila po hlave,tak diki mami,
    Joko,suči oči puči,nosim do roboty,
    Vyšmatlane boty gucci, yeah !

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Kto kupuje v AAA, ten si ine ani nezasluzi. Existuju maximalne seriozne bazary a seriozne firmy na dovoz aut zo zahranicia, ale ludia chodia do Aciek. Tak im treba.

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Kolega mi hovoril, ako s jednym znamym kupil v AAA auto a po desiatich km sa pokazilo. V zmluve mali napisane, ze do niekolkych dni moze auto vratit a vratia peniaze. Dosli tam s tym pokazenym autom do dvoch hodin a samozrejme peniaze vratit odmietli. Takze nakoniec kupil pokazenu sunku, zmluva je pre AAA auto zdrap papiera a moze sa akurat tak s nimi sudit.

    Ja by som tam auto nekupil. Ak by som predaval, tak len ak by som bol spokojny s cenou a okamzite by som dostal peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Je zaujímavé, že takmer všetky pozitívne komentáre, alebo komentáre označujúce článok ako hoax sú od českých užívateľov alebo preložené google translatorom do slovenčiny. :) AAA auto je česká firma, takže majú asi len českých "PR manažerov"...
    Ja s AAA auto nemám skúsenosti, ale keď čítam diskusiu, myslím že tento článok nie je až tak nereálny.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. budúci mesiac som chcel navštíviť AAA a kúpiť tam nejaké auto... ďakujem autorovi aj diskutérom za skúsenosti, radšej sa tým diletantom a podvodníkom veľkým oblúkom vyhnem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pripajam sa vsetko je to banda na loooove nic ineee

      Odstrániť
  40. OMG, ten Cech co tu pise (sem tam sa snazi aj po slovensky), na akej pozicii pracujes v AAA auto? PR riaditel?

    OdpovedaťOdstrániť
  41. vsetky bazáre sú proti ľuďom je to bordel všade, prúser je v zákone ... preto si to podnikateľ dovolí!

    OdpovedaťOdstrániť
  42. kradnute auta, stocene kilometre.. vsetko za pozlatkom serioznosti a zaruky..

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Článok a veľa komentárov sú podľa mňa nepravdivé, bolí ste úbec v aaa? .. Podľa mňa sa tu nepíše pravdivo?!! Stopercentne do každého z bazárov a každá kupé auta musí prebehnúť s nezávislými odborníkmi - kamarátmi, vždy a všade.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a zasa translator :D gratulujem AAA auto.. dobra reklama :D

      Odstrániť
  44. Sme 10. 7. 2012
    Fico autobazárnikom

    Jedným z opatrení úsporného balíčka Ficovej vlády je i radikálne zvýšenie poplatku za prvú registráciu auta. Toto opatrenie sa netýka iba nových, ale i ojazdených áut kupovaných v zahraničí, a práve tu zavádza významnú nerovnosť.

    Ojazdené auto kúpené v slovenskom autobazári (a už predtým registrované na Slovensku) bude od takýchto poplatkov oslobodené, čím získajú slovenskí predajcovia ojazdených áut výraznú konkurenčnú výhodu.

    Okrem autobazárnikov toto opatrenie môže vyhovovať i predajcom nových áut. Dá sa predpokladať, že u nich takýto poplatok tvorí omnoho menší podiel ich celkovej ceny ako pri ojazdených autách.

    Registračný poplatok navrhnutý iba na základe výkonu auta totiž neberie do úvahy jeho predajnú cenu, ktorá je u dovážaných ojazdených áut nesporne nižšia. V ojedinelých prípadoch tak môže takýto poplatok prevýšiť samotnú cenu ojazdeného auta.

    Klientelistické opatrenie

    Takéto opatrenie je výrazne klientelistické, pretože zvýhodňuje úzku skupinu ľudí (predovšetkým predajcov ojazdených, ale čiastočne i nových áut). Predajcovia ojazdených áut sú pritom zvýhodnení i inými administratívnymi opatreniami.

    Napríklad kontrola originality sa týka tiež iba dovezených áut. Na trhu s ojazdenými autami na Slovensku preto nie je problém kúpiť doklady na neexistujúce autá a legalizovať tak autá s pochybným pôvodom.

    Zo zavádzaných registrácií dovezených ojazdených vozidiel sa pritom nedá predpokladať výraznejší finančný prínos, pretože za takýchto podmienok sa autá budú jednoducho zo zahraničia voziť menej (v súčasnosti je počet dovezených ojazdených áut len o málo menší ako počet nových áut registrovaných na Slovensku).

    Omnoho spravodlivejším (a „sociálnodemokratickejším“) riešením by bolo zavedenie nejakej formy ekologickej dane (odstupňovanej podľa produkcie emisií), ktorá by trh nedeformovala.

    Štát spotrebiteľom nepomáha

    Môžeme sa však zamyslieť, prečo tak veľa ľudí dováža ojazdené autá zo zahraničia. Jednou z hlavných príčin je nielen lepšia kvalita zahraničných ojazdených áut, ale i spoľahlivejšia záruka deklarovaného stavu predávaného automobilu.

    Na Slovensku bežné a beztrestné pretáčanie tachometrov je v Nemecku trestným činom. Ak k tomu pridáme porovnanie kvality nemeckých a slovenských ciest, nafty a Staníc technickej kontroly, vychádza nám, že i vďaka prístupu štátu k motoristom sa Slovákovi oplatí pri podobných cenách kúpiť ojazdené auto viac v Nemecku ako doma.

    Navrhnuté opatrenie zakonzervuje nedostatočnú domácu ochranu spotrebiteľa, keď umelo zvýhodňuje slovenských autobazárnikov s pochybnou povesťou.

    Znevýhodnenie zahraničných predajcov ojazdených áut však môže vyhovovať i predajcom nových áut na Slovensku. Viete o tom, že Jirko Malchárek si práve dal vybudovať novú odbočku k svojmu Audi centru?

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Žiaľ, musím s tým, čo som čítala, ABSOLÚTNE SÚHLASIŤ !!!! Nikto ma nepresvedčí o opaku - zažila som to pred cca mesiacom v Bratislave na vlastnej koži! HNUS !!! Klamstvo priamo do očí, zamlčané fakty vydávané za interné predpisy... a arogantné správanie v prípade sťažnosti u tkzv.šéfa starostlivosti o zákazníka je proste sila !!!
    Ale ako vidno, psy štekajú a karavána ide ďalej :(...

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Ach jaj, ľudia ľudia, komu niet rady tomu niet pomoci.
    Ja som obchodník s ojazdenými autami a mám skúsenosti aj s AAA. Za prvé, nenadávajte na predajcov, keby ste vedeli za akých podmienok musia robiť ani by ste im nezávideli. Za druhé, ako tu bolo spomenuté, tie stočené šunky tam už chodia stočené a zvárané, ony sú ako TESCO, hypermarket s autami. Za tretie, nikdy ale nikdy nedávajte svoje údaje nikomu z AAA ak nechcete dostávať sms-ky. Za štvrté, kto tam vlezie aj po tretie a nechá sa oje..ť si to aj zaslúži, a viete prečo, lebo kvalitu nespoznáte aj keby ste ju mali pred nosom. Napr. všetci veríte, že auto čo má viac než 8 rokov môže mať 100 - 140 000km, ale prosím Vás nebuďte smiešny. Napr. 6 ročné čo má 60000km ak sú km reálne je výnimočné a zriedkavé, ani 10% šoférov, a taký majú zriedka kedy potrebu auto predať, takže koľko sa ich dostane do predaja ;) ? Tento FENOMÉN, OŠIAĽ, keď slovač hľadá fáro čo má pod 100 000km a max do 3000€ sa prejavuje aj u obchodníkov. Áno je to možné, dovezené, zvárané z troch áut, stočené čo nemá hodnotu ani 1500€ a predá sa za 3000€ aby ste boli šťastný, a prečo, lebo si to zákazník vyžaduje!! To že čestný obchodník ponúkne slušné auto čo má km reálne k dnešnej uponáhľanej dobe a má drobné chybičky, je poctivé, to už nikoho nezaujíma, "lebo v AAA majú krajšie autá, služby, záruka, bla, bla, bla ". POCTIVÉ AUTO MÁ SVOJU HODNOTU, toto si zapamätajte keď nabudúce pôjdete pozerať vozidlá. Je jedno príslovie, " nie sme taký bohatý aby sme si mohli dovoliť lacné veci". Nechápte to zle, ale akýkoľvek trh sa prispôsobuje dopytu a DOPYT TVORIA ĽUDIA (zákazníci)!!
    Jediné čo som sa od zákazníkov naučil je to, že PRAVDU NECHCÚ POČUŤ, "akcia, zľava, nízke splátky, nízke km, 1.majiteľ, nehavarované, atď ..", to sú tie slovíčka, ktoré vsugerujú Vašim mozočkom, že je to super auto, plus to pozlátko veľkej firmy s garanciami až za hrob. Záruka, kto čo začo ručí, ďalší príbeh, ruku na srdce a odpovedzte si sami, ručili by ste za vec ktorá je opotrebovaná, a ďalej podlieha amortizácií? Nie je možné aby sa každé auto rozobralo do poslednej súčiastky a skontrolovalo, to nie je možné, už aj nové autá sa kazia. Na skryté vady áno, ale to neznamená že keď ich nevidíte sú to tie skryté (pod kapotou, pod plechom), skryté znamená "zatajené predávajúcim". Ja oboznámim kupujúceho zo stavom, skontroluje si ho, ak mu to nestačí tak v jeho zvolenom servise, nasleduje skúšobná jazda, a ak sa mu páči tak je na rade financovanie.
    Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že aj auto čo má 456000km môže dobre poslúžiť, aj havarované pokiaľ bolo odborne opravené, ani by ste to nezistili. Väčšinou sú problémy s vozidlami čo boli lacno opravené aby náklady nepresiahli predajnú cenu, a neodborná, lacná práca sa prejaví veľmi rýchlo.
    Takže do každej kúpi sa treba vyzbrojiť časom, trpezlivosťou, logickým myslením a hlavne kontrolovať a pýtať sa. Ak sa stane, že sa niekto vyhýba odpovediam, nemusí to hneď znamenať, že Vás chcú okradnúť, len je to obava z toho že to nepochopíte, že sa tomu aj tak nerozumiete. Ja nepredávam vo veľkom, robím to ako hobby, kúpim auto ktoré sa mi páči a potom ho predám, žiadne fígle, ani triky.
    Aby to neznelo že obhajujem len jednu stranu, áno sú divné praktiky v obchode s autami, ale ako v každom biznise, či veľkom alebo malom, sú dobrý a tí ktorí robia tomuto biznisu zlé meno.
    Vedel by som o tom hovoriť celé dni, ale to by vystačilo aj na celý článok.
    Ak by niekto potreboval poradiť, alebo sa len chcel niečo spýtať môžete písať na e-mail joxo200@yahoo.de, do predmetu píšte, že reagujete na článok zo sme.sk o AAA inak maily mažem.

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  48. No v AAA jsme se také byli podívat cca před 2 měsíci, když jsme sháněli auto (předchozí nám nabourala jedna pani)... od žádného auta nám dopředu nedali VIN po telefonu, chtěl jsem si ověřit servisní historii sám, na jejich pofiderní certifikáty jim prdim.
    Zároveň nikdy přímo nikdo z nich neřekl, že nám ho nedají. Vždycky nějaké výmluvy, jako technik na platze se věnuje zákazníků, za 2 h bude mít čas, promiňte nestihl jsem mu to vyřídit, promiňte asi zapomněl, nevím co se děje, už jsme informaci předali........

    No a pak když člověk dorazí na místo (vezme si dovolenou), tak tam auto není. Nikdo neví proč, někdo nás informoval, že auto má nějaký problém a že ho museli stáhnout z prodeje (to samozřejmě museli vědět už předtím). Od pusy se jim prášilo.... nevím co se tam dělo, jen vím, že sem byl v tu chvíli děsne nas...
    Teď jsem četl zdejší blog a tyhle lži vypadají jako řízené v rámci strategie prodeje, aby dostali klienta (ovci) na odrbání na pobočku, kde si ho místní licitátoři a původně prodejci hrnců a jiného předváděčkového šmejdu podají a zpracují

    Alternativní nabídky C5 v místním pražském AAA: byly zhuntované, drahé, sociálně vybavené, nabourané a ještě blbě přelakované (našel jsem na hraně dveří schůdek od 2. vrstvy laku s počátkem odlupování), a všechny si typuju, že stočené.. podle stavu vozu, interiéru a k tomu 70tis, nebo 130tis. obvyklá to čísla kilometráže v českých bazarech.


    Rozhodl jsem se si auto dovézt vlastními silami... A to je jiný přístup. Servisku oscanují do mailu vč. VINu. Člověk si to doma může prověřit. Přijedu na místo, beru sebou diagnostiku. Všechno funguje až nějakou drobnost u rádia. 130tis. km je pravých dle záznamů v databázích Citroenu i podle vl. diagnostiky, nic nesmazané, auto prošlo 4 výměny oleje, k autu 2 klíče, vjednotce nakódované 2 klíče.... vše sedí, nikde není nic bourané... Stačilo nechat vyčistit interiér a auto se leskne.... co dodat.

    Drobné vady jsem neuváděl: páčka blinkru volnější, písty kufrových dveří už slabé, chybějící kód ke klíčům a chybějící držák na SIMkartu do Navidrive RT3... všechno co si člověk obstará, či spraví sám.

    Auto vyjde na stejné peníze co v ČR, možná trochu více, ale vše je pravé. Člověk si nekupuje fikci a pohádku o dobře fungujícím autě s málo najetými km. Prostě si koupí realitu. Nemusí po koupi měnit rozvody apod., protože ví, kdy je má měnit dle servisky, apod....

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Nechápem, prečo sa zrazu spustila taká kampaň proti AAA, začína to zaváňať konkurenčným bojom. ja som bol po skúsenostiach s arogantnými majiteľmi malých autobazárov spokojný.

    OdpovedaťOdstrániť
  50. PR
    PR
    PR
    PR
    PR
    PRjedná sa o PR článok negatívneho charakteru!!
    PR
    PR
    PR
    PR
    PR

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Vážení zamestnanci AAA auto,

    rád by som pripomenul, že vaša agresívna obrana pred publikovaním pravdivých informácií o obchodných praktikách vašej firmy narobí viac škody ako úžitku. Český časopis Reflex v roku 2002 informoval o vašich podvodných obchodných praktikách. Následne zamestnanci AAA auto vo veľkom skupovali časopis. http://www.blesk.cz/clanek/radce-penize/6981/reflex-uz-nesezenete.html Reflex však svoju reportáž uverejnil znova v nasledujúcom čísle.

    OdpovedaťOdstrániť
  52. K AAA sa vyjadrovať nebudem, nakoľko s nimi nemám osobné skúsenosti (ako tak prechádzam internet tak mať nebudem) a ani sa nestaviam do pozície, že by som vedel rozlíšiť PR od seriózneho nahnevaného blogu. Nech hodí kameňom ten kto na 100% vie.
    Jedno mi ale nejde do hlavy. Ako môže byť niekto tak hlúpy, že sa 3x vráti do spoločnosti, ktorej praktiky sa mu nepozdávajú a ešte aj po tom všetkom od nej čaká ponuku? Pán "nahnevaný klient" by sa možno mal zamyslieť, či si to nespôsobil sám, pretože urobil prvý krok k tomu aby takto dopadol. Možno sa poučí a podobným spoločnostiam sa vyhne oblúkom...

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Nahnevaný klient je asi menej chápavý a vnímavý exemplár homo sapiens sapiens. O AAA som ešte nepočul nič dobrého. Ani výplaty svojim zamestnancom neuhrádzajú na čas. Nahenvaný klient je ale typický príklad akože vychcánka, ktorý keď mu zamávajú šušťavými bankovkami pred nosom tak si hneď cvrkne do spodného prádla. Len hlupák si v dnešnej dobe, kedy si človek môže zavesiť na veľké autobazárové weby svoje auto zadarmo, myslí, že medzičlánok ako AAA mu predá jeho auto výhodnejšie, resp vykúpi ho výhodnejšie. Oni potrebujú zarobiť a na koho úkor tak asi zarobia ? AAA sa treba vyhnúť širokým oblúkom, je to banda podvodníkov a klamárov.

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Zdravím,

    AAA sledujem už niekoľko mesiacov. A je maximálne zaujímavé ako sa nekalé praktiky, (auto je ale nie je, šef tu je ale nie je, pri každom predaji s Vami bude výnimočne jednať nejaký riaditeľ, úmyselné nechávanie klienta čakať aby sa unavil, nátlak na výber iného auta) sa opakujú vo všetkých negatívnych komentároch. A ja s tým absolútne súhlasím.
    Nesplnia absolútne nič čo sľúbia.
    Nemám slov na túto firmu.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Pre mna su AAA iba podvodnici, ktori zarabaju na rozdiele medzi kupou a predajom. Kedze medzi tymito 2 operaciami nevykonavaju na autach ziadne vyrazne vylepsenia, musia rozdiel/zisk vytvorit inde. A to kupou pod cenu a predraznym predajom. To je ale v dobe internetu, ked si kazdy vie urobit predstavu o cenach za par desiatok minut velmi tazke. Preto sa uchyluju k spomenutym metodam. Pocitam, ze tak 60-70% aut tam donesu ludia vtedy, ked sa na aute zacnu objavovat vazne a drahe problemy. Tak 10% su mozno ludia, ktorym je 20-30% z ceny auta ukradnutych, menia ho za nove a neriesia inzeraty.
    Venujem sa autam nejaku chvilu a par skusenosti znamych poznam. Bud kupili vrak a trapili sa kym ho nepredali, alebo sa trapia dodnes, alebo kupili dobry kus, ale riadne predrazeny. A zas ked sa niekto chcel zbavit vraku, tak isiel rovno k nim.
    Nedavno som kupil auto, ktore jeho majitel kupil z AAA asi 3 roky dozadu. Chcel ho predat naspat, lebo kupil novsie, ale ponukli mu smiesnu sumu. Konkretne islo o asi 2500-3000 Eurove auto (v AAA maju podobne v ponuke od 3500), ktore som od neho kupil za 2000 a cca 200E a par hodin roboty som dal do opravy. V AAA mu ponukli 800!!! pri testovacej jazde. Pokial by sa nechal nalakat, tak ho pocitam uklepu aj na 500 a na dalsi den by bolo za 3500 na predajni.
    Na zaver mojho prispevku by som chcel pozdravit p. Simu z AAA Auto, od ktoreho mi asi tyzden chodili o 3:00 rano SMS, kde mi ponukal zlavu az 1000E pri kupe auta. S nikym z AAA som sa v zivote nerozpraval, nedaval som moje udaje, ani nic nepodpisoval. Nechapem, ako mohli prist na napad, ze ma o troch rano zaujima nejaka zlava na auto ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... este som si spomenul na perlicku zo stareho Darexu. S kolegom som tam bol pozret auto a popri tom som sa spytal, co by dali za to ,na ktorom sme dosli. Malo hodnotu cca 50-60 000 Sk. Vykupca mi povedal, ze oni musia na aute zarobit aspon 50 000 Sk, cize by mi dal tak 5 000 Sk, ale aj to len mozno. Skor sa tvaril tak, ze keby moc chcem, tak ma ho zadarmo zbavia.

      Proste tie plochy, ludi, managerov, reklamu ... musia nejako zaplatit.

      Odstrániť
  56. 2 mesiace dozadu, mondeo 150 000, tip top na ukazkovej jazde, za tyzden! klepotanie a rachot - dvojhmotny zotrvacnik ZAVARENY! sa rozsypal, sa urcite zavaril sam, nikto to predsa netusil. AAA Auto. dikyyy

    OdpovedaťOdstrániť
  57. moja jedina skusenost s AAA...bol som tam na pohovore na vykupcu aut...v ramci pohovoru mi nahodne ukazali octaviu ze nech z fleku skusim o nej nieco povedat keby som ju mal akoze vykupit...za 3 minuty dostal desat dovodov preco ma to auto stocene kilometre aspon o 100tisic a ani nebolo nastartovane...chvilu na mna kuka a my sa vam ozveme...od vtedy som do aaa nevstupil...prve auto som kupoval v malom bazare pri galante a vecsia spokojnost nemohla byt...na internete boli dva inzeraty s roznymi cenami ked som sa na mieste pytal ze aka plati tak ze aku som videl...nakoniec este 15% zlavil...nic nezamlcane, k auto vsetky protokoly z stk a pod (to malo 15rokov), vsetko ako po masle...a dalsie auta uz len po znamosti s kompletnou historiou...

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Považujem všetko za pravdu, pretože podobný horor zažil môj zať pri kúpe svojho mizerného preplateného auta z vyložene stočenými kilometrami. Ich formulky - je to po žene ,alebo je to po dôchodcovi, čo málo jazdili a šetrili to auto, sú už folklórom...
    Hlavne že mu dali k nemu darček -

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Zlodej okráda zlodeja. Alebo ako si malý podvodníček myslel, že oblafne väčších podvodníkov v AAA.

    OdpovedaťOdstrániť
  60. AAA Auto nas podviedli. Predali nam auto s klimou, ktora nefungovala, ked mala fungovat. Oklamali nas, a neboli ochotni prebrat za tento podvod ziadnu zodpovednost. AAA AUTO nie je firma, do ktorej sa oplati investovat. Nevedia si vazit moralne a eticke hodnoty podnikania. Som rada, ze tento clanok vysiel a ludia sa mozu vyjadrit.

    OdpovedaťOdstrániť
  61. jedinú a poslednú skúsenosť s firmou AAA - asi pred dvoma rokmi som predával fábiu vo výbornom stave cez inzerát za cca 3700 €... ozvali sa z AAA, aby som k ním pristavil auto na obhliadku, že majú vážny záujem.. odpovedal som, že nikam nebudem chodiť aj tak mi nezaplatia sumu, ktorú požadujem! Na to mi do telefónu tvrdili, že pokiaľ je auto v stave ako sa uvádza v inzeráte, tak dostanem plnú sumu... hovorím ok, tak teda pristavím auto.
    Auto som pristavil v dohodnutý (aby som tam zbytočne dlho nečakal!) deň aj hodinu:
    - samozrejme, kým sa obhliadajúci technik vôbec dostal k autu prešla asi trištvrte hodina!!
    - nasledovala krátka skúšobná jazda a asi 5min obhliadka - všetko OK, auto bolo v TOP stave, potom technik zase zaliezol do tej ich búdy, že ide dať auto ohodnotiť.. ??
    - po pol hodine! prišiel s ponukou 2000 €!! hovorím, že nech si nerobí srandu - auto je v super stave, ako bolo uvedené v inzeráte, čo si mohli aj overiť.. V telefóne mi bolo povedané, že dostanem plnú sumu!! Technik, že ok - ide to dať ešte raz ohodnotiť..
    - rozčarovaný som čakal ďalšiu polhodinu, kým sa technik uráčil dostaviť s novou ponukou - a to 2200 €!! Po dvoch zabitých hodinách som ho poslal do prdele, nech si svoje praktiky skúšajú na niekom inom..

    Zhrnutie: namiesto požadovaných 3700 € mi po dvoch hodinách oznámili, že mi dajú max 2200 €, pričom do telefónu sľubovali PLNÚ SUMU, keďže auto bolo v super stave. Lenže to ich ani moc nezaujímalo, pretože za tých 5min obhliadky skoro nič neskontrolovali na aute... Hlavne, že ma zdržali DVE HODINY!!

    NÁZOR O AAA SI UŽ SPRAVTE SAMI!

    PS: auto som nakoniec predal cez inzerát za 3500 o cca 2 týždne neskôr.

    OdpovedaťOdstrániť
  62. proč to máte na českém blogspotu vy porno kurvy

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Zdravím.
    Presne tak nejako to v AAA funguje. Mal som záujem predať Fabiu II s 30tis. km za cca 5 tis. Eur. Po telefonate mi prislubili, ze je to realne a nech sa dostavim na pobocku AAA. Tam sa tvarili, ze o nicom nevedia, ale ze sa pozru na auto. Po cca 2 hodinach a skusobnej jazde mi oznamili ponuku 3 tis Eur. Poslal som ich do prdele a odisliel domov. Po asi dvoch dnoch mi zavolali s novou ponukou 3200 Eur, odmietol som. A tak mi volali este 2x a vzdy to navysovali o stovku. Povadal som, nech sa nehnevaju, ale ze uz nemam zaujem. Nakoniec este prisla SMS, ze vraj maju pre mna riesenie :-)

    Sú to čuráci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si normálny ?
      To si fakt myslíte, že obchodník s autami Vám dá cenu, ktorá je pre konečného spotrebiteľa. Ty chceš 5000€, ale auto by aj predávali ze 5000€, čo by z toho mali keby to aj vykúpili za 5000€, to sa prieči logike. Kua však premýšľajte, keď chceš 5000€ čo je cena auta na trhu tak si to predávaj sám a neplač že ťa chcú zodrať. Ty by si robil v práci zadarmo ? Začnite premýýýšlať a používať tie mozočky!!!!!

      Odstrániť
    2. Tak preco Ti tu cenu telefonicky potvrdia? Oni povedali, ze to kupia za tu cenu.

      Odstrániť
    3. No normálny je tu určite každý !!! Len okrem tých záujemcov o výkup z AAAA.....Lebo seriozny nemôže dopredu sľubovať že da taku sumu ako inzertuješ,keď vozidlo ani nevideľ,ale to neni poctatné,aj tak to robí so zámerom ako Ťa odrbať a to môžeš prísť aj so 100% vozidlom.

      Odstrániť
  64. Po precitani tohoto blogu sa mi vratili vsetky moje spomienky na AAA Auto. Nastastie som spozoroval ich taktiku hned na zaciatku a odvtedy sa tam chodim iba pozerat a vyskusat si auto ktore by som si kupil niekde inde. Ked som tam bol a mal som zaujem o jedno pekne BMW, ukazku mi dali vsetko v poriadku az do chvile kedy som chcel leasing a nejaku lepsiu cenu. Zobrali mi doklady, vraj na previerku, a nechceli mi ich vratit 4 hodiny. 4 hodiny som tam sedel ako totalny debil a nahanal svojho "predajcu" ktory mi s nimi zdrhol. Az ked som zacal hrozit, ze idem volat policiu tak sa vratil a hovori, ze mozme ist na ten leasing. Sadol som si uz velmi vytoceny a rozhodnuty ze auto nechcem. Ich "leasingovy pracovnik" mi zacal tlacit kaleraby do hlavy o tom kolko ma bude auto stat, podmienky atd. Asi ich celkom prekvapilo, ze ked som sa jednoducho zdvihol a odisiel. Ako som odchadzal tak som sa stretol s jednym inym kupcom ktory vraj za auto zaplatil cash o jednej a ze mu tiez zobrali doklady na previerku. Tiez sa rozhorcoval nad tym ze si ho chcu preverovat, ked za auto plati cash. Asi je dost podstatne aj uviest kedy som odchadzal a on mi toto hovoril. Bolo uz 8 hodin vecer. Takze ten chudacisko tam uz bolo 7 hodin bez dokladou, o neviem kolko tisic eur lahsi, bez auta a bez vyhliadky na to kedy toto peklo skonci.

    Ako vravim, odvtedy, jedine na co je AAA Auto pre mna dobre, je ist si vyskusat bud auto na ktore nemam, nejake exoticke ak sa najde, alebo auto ktore by som chcel ale neviem ako jazdi a nechce sa mi trepat az na vychod len si ho odskusat. Takto si odskusam auto u nich, miniem ich benzin a auto idem kupit inam. Simple as that!

    Jo s tym vykupom sa mi stalo to iste. Auto som im ale nedal. Radsej som nasiel niekoho kto by sa on pekne postaral.

    OdpovedaťOdstrániť
  65. my sme predavali peugeot 306 a hned ako prvi nam vyvolavali z aaa auto, vraj sa mame dostavit, ze auto za ponukanu cenu by urcite brali... po prichode auto ani neobhliadli, zrazu o nicom nevedeli a ponukli nam vyrazne nizsiu cenu, na co sme sa nastvali a odisli, nenechali sme sa dlho zdrziavat, manzel uz penil (on totiz nie je ziadny kludas) a nakoniec nam este vyvolavali a ponukali vzdy o kusok vyssiu cenu od tej co nam ponukli vo vykupe, manzel ich poslal do kelu a auto sme predali za taku cenu s akou sme auto na internet povodne zavesili... tolko len nasa skusenost, co sa tyka ludi okolo nas, tak maju ovela pestrejsie, my sme sa nastastie nedali oklamat ani natiahnut do tahanic s takouto podvodnickou firmou...

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Myslim ze celkovo v dnesnej globalizovanej dobe je nezmysel kupovat auto v akomkolvek slovenskom bazare... Vsetky su predrazene a ojebavaju. A myslim ze vdaka lobbingu velkych hracov na trhu sa stahovanie km nikdy nestane trestnym cinom...

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Mam podobnu skusenost s AAA auto, ale len v "zaciatkoch". Pri pokuse predat mi ponukli telefonicky cenu, ktora bola velmi dobra. Pri navsteve bazaru bola zrazu polovicna a aj to len v pripade, ze to pojde na protihodnotu.
    Tak som sa otocil na opatku, auto som predal cez inzerat v priebehu 2 tyzdnov za cenu o 10% nizsiu ako mi ponukli AAA telefonicky.

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Asi před rokem jsem do AAA prodal svoje auto, které jsem 6 let provozoval. Následně jsem ze zvědavosti nahlédl, jestli je prodané. Sice ještě nebylo, zato k mému překvapení se pyšnilo servisní knížkou. Hádejte, jestli jsem ji měl před tím - můžete třikrát...


    OdpovedaťOdstrániť
  69. Moje skusenosti s AAA :

    1. Chcel som kupit Alfa GTV 3.2V6 po kratkej skusobnej jazde okej. Chcel som byt obozretny po upozorneniach na webe a zaplatil som si sam benzin na dlhsiu predvadzaciu jazdu s technikom od AAA v aute. po asi 30 km zacala smrdet klima benzinom. Auto som doniesol naspat a standartne zvasty ( auto daju na opravu, je tam len nejaka mala hadicka prasknuta ... ) Od vtedy sa auto v bazare spat uz neobjavilo a stihali ho aj zo vsetkych internetovych ponuk.

    2. Chcel som predat svoje auto dal som inzerat a standartny scenar hore uz niekolkokrat popisany. Jasne vyzera to ze vam dame plnu sumu lebo ak je v takom stave v akom pisete tak neni problem a bla bla bla. Pristavte nam ho na pobocku a vybavime to. Po 4 hodinach polovicna cena usmev na tvari a bla bla bla. Na porazenie. :)

    3. Chcel som kupit auto a bolo uplne okej ( malo len 3 roky a bol to 3 litrovy 6 valec s peknym povodnym lakom ) takze som sa dostal az jednanie o cene a leasingu. Najprv na mna isiel lekarnickami, povinnou vybavou zdarma, zakonnym poistenim zdarma a mechanickymi zabezpecovacimi zariadeniami. :) Ked nepochodil nasledovali standartne tanecky ( riaditel kancelarie potom pobocky a nakoniec centrala. Po celom predstaveni nasledovala ponuka ktora nesiahala ani po paty ponuke co som dostal z banky. Nuz teda hovorim sry ale nie chcem to v hotovosti. ALe chybicka je aj tu : ta velka krasna nizka cena je na leasing a ta podtym podstatne vyssia je v hotovosti. No super "seru na vas, jdu domu ... "

    Mne z toho vyplyva :

    - Ludia vacsinou auto predavaju lebo je nejaky drahy problem na aute ktorymi sa pysnia najma moderne "dizle" dvjhmotak, filter, vstrekovace, cerpadla a vsakovake ine kurvitka. :) Keby to predali na inzerat kde by figurovali ako osoba predaju to do bazaru, napriklad do AAA. To vysvetluje hromadenie zlych aut v bazaroch. Urcite je tam aj vyznamne percento dobrych ale vela ich nebude.

    - Kedze si v podstate nedokazem predstavit formu kontroly ( financne unosnu na vykonavanie trotlami ) ktorou by auto muselo prejst aby sa prislo na vsetko co mu je tipujem ze sa na to v AAA vysrali a postupuju metodou kupa predaj jablk. Kupim jablko co najlacnejsie, nalestim ho a predam ho drahsie. Rozdiel medzi vykupom a predajom je moj zisk a bodka. Ostatne snazenie zameram na nepriestrelnu zmluvu a cibrenie metod odrbavania ludi.

    - Na druhej strane urcite existuju aj spokojni ludia ( s dlzkou vybavenia u aaa ale len tazko ) ktory jazdia a nmaju problem. Ti vsak taketo diskusie a blogy nevyhladavaju. A tym padom ani logicky neprispievaju. Ja osobne nepoznam ziadneho a to poznam pomerne dost ludi so skusenostami s AAA.

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Moja skúsenosť s AAA je približne z roku 2005 keď som tam kúpil škodu octavia, nemôžem sa sťažovať s autom som nemal počas prevádzky žiadne väčšie problémy. Pri kúpe som si však kúpil nejakú záruku na skryté vady a iné tech. problémy na 1 rok. Po asi dvoch týždňoch mi začalo hučať ložisko, tak som sa vybral uplatniť zakúpenú záruku a čuduj sa svete nepochodil som. S úsmevom na tvári mi zamestnanec povedal (citujem): "Pozrite sa, obaja sme dospelí ľudia. A obaja vieme, že toto je o právnych naťahovačkách a, že oproti našim právnikom nemáte šancu."
    A v podstate mal pravdu. Odišiel som z dlhým nosom a auto si dal opraviť na vlastné náklady,pretože keď som zvážil koľko nervov, peňazí a času by ma stálo sa s nimi súdiť, kvôli závade za necelých 100€, tak to určite nestojí za to.
    A ešte jeden postreh, keď som auto po troch rokoch predával, poslal som do niekoľkých autobazárov fotografie a popis auta, že za koľko by mi ho zhruba vykúpili a jeden bazár si všimol na držiaku EČV nápis AAA Auto a odpísal mi: Ak bolo auto kupované v AAA tak ho nechceme ani zadarmo!

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Pridám len v rýchlosti skúsenosť od strýka. Kúpil si nové auto...už neviem značku ale. Robi v zahraničí ale stalo sa čosi, že auto neštartovalo občas. Bol v záručnom servise a tam mu povedali, že vina bude zlým benzínom a teda je to nereklamovateľné..... potom bol v servise ešte v Moskve a tam mu povedali, že je to technická vada od výroby... no to je jedno, rozhodol sa ho predať do AAA auto. Zobrali. Predal už neviem za 500tis.

    Potom ho našiel neskôr na webe, už stále 700tis alebo viac a malo o 30% menej kilometrov a vraj v bezchybnom stave. Tak neviem, original zahraničný servis v BA ani v Moskve a to je iná trieda to nezvládli, ale technici v AAA asi v pohode plus opravou stočili km :-DD

    preto som si ja kúpil radšej nové auto, hoc teda drahšie o dosť ale istota.

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Ja mam s AAA zmiesane pocity.Kolega kupil Megana s utrhnutym ramenom na prednej naprave ,stocenymi kilometrami cca o 100000km.Debili aspon mali dat ked stacaju kilometre dolu orig.nalepku s vymenou oleja pri xy kilometroch,nie ju tam nechat. dalsieho kolegu odrbali na zmluvach na leasing.nieco ine sa dohodli a nieco ine bolo v zmluve.Staznosti nepomohli ,lebo to podpisal. Ja som potreboval surne predat 3roky stare auto a pritom bolo cez leasing.vypisal som si cez ich web cenovu ponuku na vykup vozidla.Ozvali sa mi na druhy den,ze maju zaujem o moje vozidlo,nech sa dostavim na obhliadku. Prisliel som a ich prva ponuka bola 6000eur ,pritom vykup cez web bol potvrdeny na 7000euro.Oznamil som im nakolko je v auto v plnke ,tak nepredam za menej ako za 7000eur.Vykupca sa isiel poradit so sefinkom a za chvilku prisiel a potvrdil mi moju vykupnu cenu 7000eur.Prekvapilo ma to ,nakolko som cakal neake vyjednavanie.Nechceli pritom ani zimne pneu ktore som im chcel dat k autu v cene,ze vraj maju plne sklady gum. AAA mi vyslo v ustrety a po vybaveni vsetkych papierovaciek som sa s nimi dohodol,ze zostatkovu sumu ktoru som dlzil este leasingovke vyplatia oni a mne daju v hotovosti zvysok. Dlhoval som na leasingu ,aby som ho mophol ukoncit cca 4000 eur. Vsetko som vybavil v jeden den .na druhy den rano som sa zastavil v AAA pre peniaze a pre chlapika z AAA s ktorym som isiel priamo do banky a vlozil na ucet leasingovky peniaze . Tym bol ukonceny leasing.Hotovost,zvysne dohodnute peniaze mi dali do ruky ,ale este pred tym mi znich zobrali este 50eur ako manipulacny poplatok. Odhlasenie auta uz bolo na nich . Asi o mesiac som si nasiel auto na ich webe a bol som prekvapeny .Auto malo priznane skutocne kilometre a cenovka bola a 500 eur vyssia ako ich nakup. O dalsi mesiac a pol mi prisiel domou papier z AAA a tam bola informacia o novom majitelovy auta z TN.Auto som predal v bezchybnom stave a viem ,ze bude dlho sluzit novemu majitelovi.Ja mam nastastie tuto skusenost z AAA pozitivnu,ale moje okolie a kamarati take stastie nemali a aj preto by som s velkou nedôverou a maximalnym podozrenim isiel kupit auto do AAA. Nastastie viem si auto zaobstarat aj inym sposobom ako z bazaru.

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Ja som kupil v AAA auto Renault Scenic 1,9 DCI v auguste. Pri kúpe bola za sklom reklama, že je vyrobené v roku 2006 a má najazdených 130000 km. Cena bola 5500.-Euro. Chcel som ho kúpiť a tak ma tam nechali čakať asi 5 hodín, než sa vybavil úver, zluvy a podobne. Pri podpise predložili predo mňa horu papierov, kde som si všimol, že takmer všetko je na aute opotrebované a auto podľa zaškrtnutých okienok v zmluve je v zlom tech. stave. Na to mi pracovník povedal, že nakoľko už auto bolo používané, to tam musia písať a píšu to na všetky autá. Potom mi oznámili, že k cene si prírátavajú štandartný poplatok okolo 350 Euro za to, že auto preverili, že nie je kradnuté a nemá stočené kilometre. Ďalší šok bol, že pri podpise som si všimol, že rok výroby nie je 2006 ako bolo na tabuľke, ale 2004 a auto ma najazdených 185000 km a nie 130000 ako bolo písané za oknom. Ked som im to povedal, zavolali človeka, čo mi predvádzal auto. Ten povedal, že to nie je možné a šiel pre tabuľku, čo bola za oknom. Avšak po chvíli prišiel a tabuľka sa vraj stratila a nemôžu ju nájsť. Hlavný vrchný mi povedal, že auto je ako cukríček a ponúkol mi zľavu 300.-Euro. Vysmial som ho a šiel som domov. Na druhý deň som mal 20 telefonátov, aby som sa vrátil, vraj mi dajú zľavu vo výške 1000.-Euro ako som požadoval. Tak som sa vrátil a hneď začalo druhé kolo lží. Po príchode mi povedali, že zľava bude len 500.-Euro. Chcel som ísť preč ale nakoniec po dlhom čakaní niekoľkohodinovom som auto vzal, lebo som mal všetkého ppné zuby a dali mi zľavu akože 500.-Euro. Nebola to tiež pravda, pretože keď som vzal nižší úver, tak mi zdvihli splátku a vlastne všetko ostalo v pôvodnej cene.
    Pri ceste domov po 20 km som šiel natankovať. Auto som už však nenaštartoval. Všimol som si, že baterka je stara a myslel som si, že keď kúpim novú bude pokoj. Ďalej po ceste domov mi zrazu prestalu fungovať servoriadenie, všetko začalo blikať a nakoniec ma musel priateľ odtiahnúť domov, nakoľko v AAA už bolo zavreté. Doma som si s mechanikom všimol, že je zlá autobatéria ale taktieť je spadnutý drážkový remeň hlavnej remenice. Keď sme ho chceli nahodiť, zistili sme, že je rozpadnutá hlavná remenica. V aaa mi telefonicky povedali, že aby som dal urobiť protokol o chybe v servise a priniesol do AAA. Ja som tam prišiel a chcel som auto vymeniť za iné v lehote 7 dní od kúpy. Tam mi povedali na reklemačnom, že sa hlboko ospravednujú a povedali, že aby som dal auto opraviť a priniesol faktúru, vraj mi oprava bude preplatená. Vraj sa mi ozve do 14 dní. Nikto sa však neozval. Asi po mesiaci ide s vozidlo, a zrazu vybehlo náhle do otáčok a začalo dymiť. Nasledovala odťahovka do servisu a oznámenie udalosti do AAA. Tam mi povedali, že turbo nie je predmetom poistenia a aby som si ho spravil na vlastné náklady. Zároveň mi technik povedal, že mi nedajú žiadne peniaze za predchádzajúcu opravu, nakoľko na remenicu sa tiež poistka nevzťahuje. Ja som mu povedal, že to je podvod, lebo inak by som vozidlo vymenil. Technik na to, že to mi povedal len tak, lebo si myslel, že vedenie firmy závadu zaplatí, a že je mu hlboko ľúto, že vedenie v Prahe vec zamietlo. Tak ma oklamali a zmenožnili výmenu auta. Tak som už druhú opravu v hodnote 550.-Euro zaplatil zase ja. Po najazdení asi 900 km od opravy si idem a zrazu v motori bum. Zase odťahovka, zase oznámenie na AAA auto. Tam mi povedali, a to bez toho, aby auto videli, že motor odišiel preto, že predtým odišlo turbo a to je dôsledok. Na vozidle v servise zistili, že je vyťahané oko na ojnici, že sú poškodené ojničné ložiská a že je pooškodená kľuka. Opravu vyčíslili na 1400.-Euro, pokiaľ pôjde kluka prebrúsiť, inak ešte viacej. pokračovanie

    OdpovedaťOdstrániť
  74. pokračovanie - Technici sa mi smiali, že reklamáciu nespíšu, dokiaľ tam u nich nebude auto a že podľa ich skúseností znalec povie, že auto som si poškodil sám a sú z toho vonku. Asi po týždni poslali odťahovku a teraz čakám na vyhotovenie ich znaleckého posudku a ako sa k veci postavia. Ja som si dl posudok spraviť tiež a viem, že sa stretnú dva veľmi rozdielne posudky, lebo mne znalec povedal, že auto má motor v dezolatnom stave a nebolo to vplyvom turba. Uvidíme. Ja som sa nahneval, dal som si opraviť moje staršie auto a som odhodlaný sa snimi súdiť aj 5 rokov. Je mi to jedno, ale dotlačím ich ku zrušeniu kúpnej zmluvy alebo k oprave motora. Volal som aj predchádzajúcemu majiteľovi a pýtal som sa na stav vozidla. Ten na mňa arogantne vybehol, aby som mu viacej nevolal a preto aby mu nikto nevolal predal auto do AAA. N e k u p u j t e a u t o v Aaa auto. Sú to podvodníci.

    OdpovedaťOdstrániť
  75. Prajem pekny vecer.Uz aj ja mam skusenost z predaja svojeho auta do autobazaru Autoalles.Uz by som tak neurobil nikdy viac.Teraz mam problem auto odhlasit,ako z policie,tak aj z poistovne.Ked som predlozil riadnu kupnopredajnu zmluvu,doklad o tom ze mi riadne zaplatili.Poistovna ma jednoducho odbila ,ze potrebuju mat noveho vlastnika zapisaneho aj v vo velkom technickom preukaze.Vraj zmluva nestaci.Neviem odhlasit auto.PZP mam uzavrete na 2 roky v CSOB,rok uplynul,no v decembri treba znova zaplatit poistku na dalsi rok.Vypovedna lehota pre mna vraj neplati,vraj az o rok ,kedze som podpisal zmluvu na 2 roky.Nie som uz vlastnikom auta ja,ale Autoalles.No oni zasa tvrdia ,ze sa auto prevedie az na noveho majitela,teda az ked sa preda.Mam na to kupnopredajnu zmluvu aj doklad ze mi zaplatili.Teraz mam vraj cakat kym si niekto auto kupi.Preco mam platit poistku za nieco co uz nemam.Toto je uz naozaj chore.Je niejake riesenie?Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  76. AAA auto sú podvodníci!

    OdpovedaťOdstrániť
  77. http://nasehobby.sk/chcem-vase-auto-volajte-0268268024/comment-page-1/

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Mam velmi podobnu skusenost. Najprv mi vyvolavali, ze "kolegyna" chce moje auto sukromne za plnu sumu z inzeratu. Ked som tam prisiel (bolo 35°C), zobrali mi doklady a nechali ma uplne smadneho a hladneho na slnku asi 1,5hod. Ked sa ten kktko vratil, ponukol mi asi 35% povodnej ceny. Doklady som si zobral spat a uz som im ich nedal. Ze on este ide za veducim. Dal som mu 5 minut. Vratil sa s ponukou 40% povodnej ceny. Okamzite som nasraty sadol do auta a poslal ho do p. s tym, ze nech sa mi neopovazia nikdy viac volat. Auto som predal za 95% povodnej ceny z inzeratu asi 3 tyzdne na to. Uplne sa stotoznujem s nazorom, ze sa jedna o bezne obchodne praktiky AAA, na ktore su skoleni. Tu firmu by mala SOI zrusit, pretoze porusuje desiatky zakonov a podvadza ludi.

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Tak dovolte mi aby som vam pridal aj moju negativnu skusenost s AAA. Mal som zaujem o Ford Mondeo 2006 ( http://i687.photobucket.com/albums/vv237/peterporubcansky/MoMo/991907_1024x768x75.jpg ) samozrejme 20 telefonatov denne s vyhodnimi ponukami atd no nakoniec vo stvrtok v aaa som sa sklamal prvy krat ked som sa dozvedel co za konecnu cenu za auto chcu no kedze auto bolo vazne v super stave a prebehli aj 3 skusobne jazdy kde sme auto teda poprehanali riadne som sa rozhodol ze ho zoberiem v hotovosti ( 4000 € ) na druhy den som si vybavil pozicku v banke a podvecer si prisiel pre auto. Prebehlo klasicke vysvetlovanie preco su v zmluve take podmienky ake su kedze som mal vyhrady no euforia ma donutila to podpisat a tak som siel na parkovisko so zmluvou a pozeram ze skade privezu moje nove auto videl som vsak predajcu ist do dielne tak som pobehol za nim auto davali dole zo zdvihaku a zatvaraju kapotu prislo mi to trocha divne no predavajuci ma iba uistil ze to bola priprava auta na predaj cistenie a tak dalej. Nasadol som do auta a vyrazil (Žilinska pobočka) no po par metroch (pre zilincanov pred VIP autom v ziline co je 100 metrov od pobocky ) auto zacalo skakat zacali kolisat otacky a nakoniec chciplo na 5 pokus som nastartoval a odstavil sa na bok. Volam predjcovi a ten ma uistuje ze to bude iba tym ze auto dlho stalo ze ho mam skusit prevetrat. No dobre auto som prevetral a ku podivu sa umudrilo no takze domov som dosiel okolo polnoci uveliceny som si siel lahnut pretoze v sobotu mala byt oslava mojej babky. ku podivu v sobotu rano auto uz ani tuk resp natocilo zakolisalo otackami a chciplo nastartovat sa nedalo na to som volal do AAA ze co teraz tak mi povedali ze mam auto dostavit do servisu a dat nacenit opravu. To som aj hned v pondelok urobil. podal auto na reklamaciu ( v servise vyhodnotili opravu na 4200€ su zle 1 a 4 vstrekovac + vstrekovacie cerpadlo) a taktiez som pre istotu podal a odstupenie od zmluvy na ktorej vyjadrenie stale cakam. Samozrejme reklamaciu zamietli a s prepacenim ten k*k*t co pisal ten posudok tak by ho mali zavriet kedze podla neho sa da vada vstrekovacou odhalit obhliedkou vozidla a odporucil mi rozpredat auto na nahradne diely co ma neskutocne vytocilo a kedze som auto na pobocku dorucil ja viem kde som ho odparkoval takze som si takisto isty ze s autom nebolo anilen pohnute! ak odmietnu vratit peniaze s cim pocitam mam pripravene trestne oznamenie a takisto do toho idem zapojit media a dufam ze veci sa potom konecne pohnu pretoze z toho co som doteraz pozistoval mi pripada jednanie AAA ako keby si mysleli ze im necham aj peniaze aj auto co vsak nehrozi kedze mam v rodine velmi dobreho pravnika :D takze ludia AAA sa vyhybajte a rad odpoviem na otazky a samozrejme dam aj vediet ako to dopadlo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. seriózne ak potrebujete svedka,prídem svedčiť...mňa tiež tá spodina podnikania okradla...

      Odstrániť
    2. na svedectvo mam byvaleho majitela toho auta ktory sa mi zarucil za jeho 100% stav a navyse ma vsetky faktury ako bolo auto servisovane v podstate je tomu uz vyse mesiaca co som im poslal odstupenie od zmluvy na ktore vobec nereagovali cim vlastne porusili zakon pretoze pisomnost prevzali. Auto mam momentalne doma mam sice problemi zo startovanim ale bohuzial bez auta zostat nemozem tak sa zatial trapim a nezostava mi nic ine iba z nich na sude vytrieskat nejake prachy. Na 9.1. som objednany do servisu a som zvedavy kde je chyba.

      Odstrániť
  80. Presne podobná skusenost ako autor clanku..nasiel som auto na nete a ked som volal ze ci je este aktualne,povedali ze bohuzial nie je a ihned mi ponukali nejaku ich kokotinu....AAA je jeden velky ojeb!Takisto aj ich garancia najazdenych kilometrov...v zmluve stoji ze "pocet km na tachometri" a nie pocet najazdenych kilometrov...ludia nedajte sa ojebat AAA...radsej chodte busom ako kadejakymi shitmi co tam ponukaju!

    OdpovedaťOdstrániť
  81. AAA....Podvodníci!!!!!! Klamne inzertujú vozidla ktoré reálne vpredaji nie su !!!! Ukážková podvodnícka mašineria !!!!/Podotýkam som súkromna osoba a vlastná skúsenosť/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rovnaka skusenost, ponukaju auta, ktore nemaju...lakaju zakaznikov do predajne a nukaju im ine, drahsie, hoc im zadate jasne parametre.

      Pevne si stojte za svojim a uvidite ako rychlo vas vypoklonkuju z kancelarie.

      Inak v Tn maju dost stare auta a vela km najazdenych, na tom nech sa vozia oni, resp. za tie peniaze.

      Skusim ist este cestou sukromnych inzerantov a ak sa sklamem, tak pockam zo dva rocky a kupim si noveeeeeee!

      Odstrániť
  82. Rovnako zlá skusenosť v AAA.... ako je popísaná v článku ! Len samé Zavádzanie a Klamstvá !!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Mnoho ľudí sa už oklamalo a zrejme mnoho sa ešte oklame,pri ich neserioznych praktikách !!!!Veď vedenie AAA...dobre zaškolilo ľudí, ako majú až vlezle dotláčať ľudi ku kúpe vozidla.Garancie nasľubujú,len dodržiavanie je už horšie,vtedy budete pre ních len vzduch.

    OdpovedaťOdstrániť
  84. no a ja podobne, vybrala som si v AAA auto vozidlo, za výhodnú cenu. Volala som tam, že mám záujem, rezervovala......a nik sa viac neozval. Volala som znova, bola som uistená, že ma budú kontaktovať...a nik sa viac neozval.....Tak som rezervovala iné vozidlo, podobné a nik sa viac neozval...ani spätný email mi nedošiel. Začala som tušiť, že sú to podvodníci a dostala som sa až sem, tak sem píšem moju skúsenosť. A to auto by som bola kúpila lebo som ho súrne potrebovala....Ale radšej kúpim inde od solidných predajcov....Sú to klamári a potvrdilo sa mi to na vlastnej koži, aj keď mi všetci hovorili, že sú to podvodníci, že klamú a že sú najväčší o.j.e.b.a.v.a.c.i ........stáčajú km a pod....Len nechápem, ako sa darí tomu vedeniu všetkým svojím zamestnancom tak vymývať mozgy že to nik s nich nerieši, že pracuje u takých hajzlo...v

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Su viazany mlcanlivostou,keby sa prekecli verejne,pravnici sa o nich postaraju velmi rychlo.Napreiklad pracujes vo firme,ale zmluvou si zaviazana o mlcanlivosti a aj ked odides z firmy,nemozezs nic hovorit a urcity cas nemozes podnikat v tej sfere,v akej si pracovala.

      Odstrániť
  85. Keď vtáčka lapajú,pekne mu spievajú.Keď predávate vozidlo a ohlásia sa na Váš inzerát,tak Vám slúbia akú koľvek sumu za Vaše vozidlo,len aby Vás dostali do svojho takzvaného centra.A až potom príde realita s ich naškolených brožuriek.
    A vraj serioznosť,kde a aká?Len samé Klamstvá!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Že by nová fabrika na omladzovanie vozidiel ???To by si nedovolili stáčať KM,len s vykúpeným vozidlom viac cuvaju.- či ?

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Predajte si auto cez internet a nestrácajte čAS S AAA, KDE VÁM AUTO AKOžE OCHOTNE VYKÚPIA, NAMIESTO TOHO, KEĎ TAM DOJDETE, ZOBERÚ VÁM TECHNIčÁK A DRžIA VÁS TAM AKO RUKOJEMNÍKA, KÝM NEPRISTÚPITE NA ICH CENU, AK SA VÁM ÚSPEšNE ODTIAĽ PODARÍ ZDRHNÚť BEZ PREDANÉHO AUTA, ZISTÍTE, žE STE ZABILI IBA KOPU čASU

    OdpovedaťOdstrániť
  88. Tiež som bol na pobočke a záhadne sa auto stratilo !!! Veď to je tak pri toľkom Klamstve,už potom strácaju prehľad.Ale dúfam že raz nanich dôjde.

    OdpovedaťOdstrániť
  89. AAAAAAAA....Až-som stratil trpezlivosť.No veru nič moc seriozne !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  90. Pred par rokmi som volal na pobocku,ze mam vybrane auto,oni,ze si ho mam prist obhliadnut.Ked som prisiel tak take auto neexistovalo,ale ze si mam vybrat ake chcem z ponuky co tu v Ziline maju.Odisiel som a vybral si ine na strankach,ze maju,ale v Bratislave a za prevoz mam prist zlozit vratnu zalohu 2000Sk. Dal som zalohu a mal pockat 2 hodiny pokial ho dovezu,za ten cas vsetko pripravia,ako prve chceli OP na prefotenie.Po 4 hodinach cakania som si prisiel vypytat obciansky a zalohu,lebo am toho dost a odchadzam. Presviedcali ma,aby som este vydrzal su kolony na dialnici,ale auto ide perfektne,dalo 190km/h po kolony,budem nadmieru spokojny,perfektny stav,keby som ja nemal auto,hovori predavac,ani vam ho nepredam a necham si ho.Prisli dalsi dvaja a zrazu mali aj oni take auta ako chcem a s nim doziu,ine nechcu.Potom sa vzdialili a rozpravali sa medzi sebou tak aby som pocul o mne.Aky som nedockavy a pritom mozem byt stastny,ze budem mat take auto,vychvalili ho do oblakov.Po dalsej hodine,ked sa zacalo stmievat,hovorim dost okamzite chcem OP a zalohu,inak idem podat oznamenie o kradezi OP. Presvedcili ma,ze im akurat volal,ze za 15-20 minut je uz tu, mam vydrzat,dali mi vodu,cukriky,ci nechcem ist na internet,extremne madovy ludia.Po dalsej hodine bolo auto tu ,ale este chvilku pockat.Ked padla tma zobral baterku a sli sme do absolutnej tmy pozriet auto,to som uz bol komplet vycerpany. Nezdalo sa mi to,ale motor priadol celkom dobre,skusobna jazda po dvore a zmluva.Tam som sa dozvedel,ze cena ja na splatky,v hotovosti je vyssia,vykompenzuju to,ze za mna zaplatia pistku,za originalitu a uz neviem co chceli odo mna dalsich 4tis korun.To ma zdvihlo v tedy mi ponukli zlavu,cakal som na prahu pol hodiny do 2200,potom daju mi malu zlavu,ale kvoli mne sa obetuju a robia dlhsie,ako budu rano vstavat...kupil som ho.Rano som zistil,ze cely bok je naburany,zvlneny,blatnik meneny,v tme som nevidel,lambda ulomena pri zavite,kosti hrkotali na nenrovnostiach,preto jazda len po rovnom dvore.Siel som ho reklamovat.Uz ma nepoznali,nemaju cas,pocas hodiny cakania som sa z jednym starsim panom zoznamil,ze on nasiel pod kobercom sklo a kasna je naburana,co si na 1krat nevsimol a zamlcali to.Potom prisiel ten vypaseny tajtrlik,spravil po nom krik a starsi pan odisiel.Pozrel na mna :a ty co chces,comas za problem?Auto je z boku naburane.To je tvoj problem,mal si si ho popozerat,aj tak nemam cas na teba,len ma zdrzujes nepodstanymi vecami. Povedal som mu,ze je lambda ulomena a podvozok hrkoce.On: a co chces od stareho vraku,to neni nove,to je stara haraburda,mal si si kupit nove,na to nemas co?odisiel par metrov a hovoril sam pre seba:ak neodide mu taku prijebem ze pojde aj s tym verglom za prvy kopec.Usmial som sa a zacal do neho pichat c maju za klamlivu reklamu na strankach,preco sa mi vyhraza.On sa stisil,ze mi ho zoberie do servisu,ale uvidim ho az o mesiac.Dal mi adresu,ze tam mi ho pozru na ich naklady.Bol to servis a nastastie som sa najskor pytal.Ziadnu zmluvu ani nic s aaa nemaju a bol by som si to zaplatil sam.
    To je realita,nie konkurencia,ako tu niektory z aaaauto pisu.Nic ine ani pisat nemozete. Keby ludia nekupovali,vy by ste boli vyhodeny a ty co potahuju nitky s vami babkami a uzivaju si peniaze by sa museli orientovat na nieco ine. Poznam sa s viacerymi ludmi co obchoduju s autami.Jednoznacne najvacsie spiny,po kazdej stranke su aaaauto,naozaj je najlepsie sa vyhybat,to nehovorim,len z mojej skusenosti. Ale km stacaju vsetci.Bezne auta so 400 000km,ktore idu este spolahlivo maju zrazu 127 000,vsimnite si tuto magicku hodnotu na strankach bazarov,okolo nej sa to vacsinou toci. 580 000 km clovek stoci na 28O OOO a bazar na 156 000.Casto u toho isteho tocitela. A auto ma okamzite inu hodnotu.

    OdpovedaťOdstrániť
  91. Ja som mala velmi podobnu skusenost, s tym rozdielom, ze som im neponukala auto ako prva, ale oni nasli moj inzerat na nete a volali mi, ze mi daju 18 000 eur.. vtedy som im povedala, ze si to premyslim.. Bol to nejaky cech ktory mi povedal, ze sa potom mam zastavit na najblizsiej pobocke.. casom som si vybrala nove auto a povedala som si, ze vyuzijem ich ponuku.. Ked som tam prisla prezreli si cele auto, bolo v 100% stave kupovala som ho ano nove, malo 4 roky 60 000km, uplnu servisnu historiu a bolo o neho naozaj dobre starane..Potom niekam ten tajtrlik odbehol s tym nech pockam, ze ide komunikovat s centralov.. Cakala som Cakala som 6 hodín, kedze na druhy den som mala vyplacat druhe auto tie peniaze som potrebovala, ratala som s nimi.. po 6 hodinach sa mi vyjadrili, ze mi daju len 16 000 a ja som povedala ok teda a sposali sme taku predzmluvu, nechala som tam auto, kluce, doklady, vybrala som z neho vsetky veci uz som sa s nim rozlucila.. dohodli sme sa, ze na druhy den na obed si pridem po peniaze a odcupkala som domov... na druhy den ma cakal totalny sok ked mi miesto 16000 davali len 11000 s tym ze je to tazko predajne auto, lebo je drahe a male a bla bla bla... zacala som sa smiat a odisla som s tym, ze ma tam uz nikto nikdy nedostane...

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Priklanam sa ku vsetkym nazorom.. do telefonu povedia vykupnu sumu 4500eur,clovek si mina cas,palivo a nervy a ked pride na pobocku tak mu povedia 1500eur.. toto bola moja osobna skusenost! neodporucam riesit cez tento "skvely" bazar vobec nic..!

    OdpovedaťOdstrániť
  93. Ahojte človek neverí kým neskúsi.Volal som im pred týždňom,že chcem fabiu combi II -mali ju v ponuke.Som z Košíc,povedali že ju majú, ale že je v Nových Zámkoch.Po prečítaní týchto stránok som im zavolal, že som v Nových Zámkoch a mám záujem o tú fabiu -hádajte kde bola - v Košiciach.Zastavil som sa tam pre istotu po aute ani chýru ani slychu.Druhý krát som písal o rezerváciu voza, octavia 1,9 tdi,o 20:00hod mi volali že prečo chcem práve to auto,vysvetlil som im to ale či nechcem fabiu combi II,že majú presne takýto typ aký chcem len je práve vo výkupe nech prídem na druhý deň.Dohodol som s nimi akontáciu,splátky...A zabudol som na zľavu z ceny auta 333€, len aby som prišiel.V práci som si vymenil smenu, prídem do predajne a prekvapenie sa nedialo.Vraj to auto už je predané,že si mám vybrať niečo iné.Keď som oponoval a hučal do predajcu že chcem len daný typ auta nič iné ma nezaujíma-vraj sa daný typ ani nenachádza v ich databáze.Vytiahol som na neho tie telefonáty a vyšlo z neho,že my musíme nejako dotiahnuť ľudí do predajne.Stačilo mi to,odišiel som z predajne.Po dvadsiatich minutách telefonát,aby som sa vrátil že spoločne niečo vyberieme a podobné drísty -hovorím už ma to nezaujíma ste neseriózna firma končím s Vami.Všetky tie reakcie na danú tému sú oprávnené je to len banda ktorá Vás oberie o čas v horšom prípade o peniaze.Nikdy viac AAA.

    OdpovedaťOdstrániť
  94. AAA Auto? :-)) Bol som tam tento tyzden osobne pozret sa na vybrane auto. Link na auto: http://www.aaaauto.sk/sk/bmw-3/car.html?id=34140588&make=15&model=1437 Prva moja otazka bola, 5 rocne auto a 111300Km? Neni to malo? Odpoved dementa: "Nie, vsetko je preverene, a ma aj servisnu knizku".. Bolo vsetko zasnezene, skoro nic som nevidel z auta. Vypisal som VIN cislo auta, ze druhy den sa ozvem. Vecer z nudy hajde na internet, a preverit auto podla VIN. Podla nich auto bolo kupene na SK. Link na KO: http://www.ko.sk/Kontrola.aspx?Menu=id%3aKontrola&lng=SK Auto dovezene z Talianska. :-) Datum kontroly 17.9.2010, 102564Km.. Takze stym autom za 2,5 rok. bolo jazdene necele 9000 Km. Keby jazdili len do Jednoty a spet, aj vtedy by tam muselo byt viac. loool Nechapem preco chcu kazdeho ojebat. Pani z AAA Auto,co Vy robite, to mozno fungovalo pred 5 rokmi,teraz uz sa da za necelu hodinu vsetko skontrolovat. PREBERTE SA!!! Uz dopredu vidim vasu reakciu..Date prec z ponuky to auto, aby nebola ziadna stopa. Robte co chcete, ale bezomna. ZBOHOM AAA Auto!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  95. tiez negativna skusenost po telefone dristy a skutocnost inaksia uz nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
  96. Ahojte. tak Vám napíšem môj príbeh. Babka s dedom sa rozhodli že kúpia ojazdenú SKODU Fábia. Našli inzerát v novinách na nejakú čo sa im páčila. Cez telefón si dohodli stretnutie na pobočke v Žiline. Poprosili ma až idem s nimi a že mne a bratovi dajú výber auto na starosti. Brat sa dosť vyzná v autách. Na internete sme pozreli všetky možné recenzie na všetky možné motory a vybrali sme si 1,2 12V 47kW. ďalší ktok bol že sme si prečítali včetko o AAA auto čo sme našli a aj tento blog.

    Napriek tomu, poučený, vyzbrojený všetkými radami, opatrnosťou a obrovskou trpezlivosťou sme teda zašli do AAA auto a začali vyberať. O outo ktoré sme boli dohodnutý na internete sme sa ani nezaujímali bo sme vedeli že aj tak by ho nemali. Začali sme vyberať, prišiel k nám predajca že keď si vyberieme nech mu povieme že si ho skúsime. Všímali sme si naozaj detaily. Po zistení že dosť veľa áut tam bolo isto nabúraných už len odoka, pretože tam boli až smiešne viditeľné chyby, posunuté, nie dobre osadené plechy, atď... sme si vybrali VW POLO 1,2 a ŠKODA Fábia s motorom aký sme chceli. Prvá prišla na rad Fábia. Bola evidentne šuchnutá a lakovaná ale nesnažili sa to zakryť. Troška zle osadený nárazník ale po preskúmaní - detailnom - sme usúdili že to nebolo nič veľké. Ešte nám predávajúci zistil v PC že čo bolo prelakované - podľa nás - bludy :-D. No nič tak sme sa išli teda zviesť. interiér zodpovedal najazdeným KM, odpísali sme si VIN číslo, jazdila super. ( vynechávam že bola baterka vybitá, došiel benzín len sme vyšli z brány, zabudol 2x kľúče v kancelárii...no komédia.) Predavačovi sme dávali všeliaké otázky, nevýhoda bola že malo len jeden kľúč - že vraj ho také kúpili oni. šli sme teda odskúšať druhé auto (POLO). interiér malo v hroznom stave, vôbec nezodpovedalo kylometrom, interiér bol zničený, celý doškrabaný ako keby tam býval pes. Sedačky akési ošklbané a v kufri čosi pod dečkou plesnilo. Vedeli sme že to asi enbude ono ale teda na porovnanie sme sa šli previesť. Vraj malo byť bezchybné a nestriekané. :-D :-D :-D Tak to bolo iné kafe to Vám poviem. Pozerám na volant...ako nový...predávajúci že to určite nie veďnevie či sa vôbec dá volant vymeniť :-D :-D :-D. Smial som sa mu do xichtu. A najväčší gól bol že keď som pustil volant tak do 2 sekúnd bolo auto v protismere. Tak to asi v poriatku nieje. Argument predajcu: má trocha vyfučané koleso. :-D :-D :-D a viete čo? som sa naneho pozrel zasmial sa a keďže som si to všimol pri obhliadke tak sa ho pýtam že áno viem ale či vie ktoré. On povedal pravdu a že pravé. Potom ako som mu naznačil že to by asi zanášalo do prava a nie do ľava tak už bol úplne ticho a celý zčervenal. Auto bolo drachšie ako tá Fábia, v oveľa horšom stave a najazdené podľa tachometra malo rovnako. No muselo prežiť riadnu demoláciu. Ešte aj Rúčky na otváranie okien boli úplne nové. :-D Po tejto skúsenosti sme teda šli diskutovať o FÁBII.


    *(pokračovanie v ďalšej správe)
    Matej(KM)

    OdpovedaťOdstrániť
  97. *(pokračovanie z predošlej správi)
    Matej(KM)

    CENA:3600€ v hotovosti. Na nás dosť veľa. Rozpočet do 3000 max 3200 ale bola ochota to dať. Nasledovalo čakanie kým nám predajca vyjedná s manažérom nižšiu cenu kôli chýbajúcemu kľúču s DO. A AL diskom ktoré malo auto mať ale nemalo pretože ich vraj predali ku inej fábii :-D Dojednaná cena:3400. Tak sme špekulovali, špekulovali, predajca behal hore dole. Nakoniec sme teda povedlai že aj tak si to premyslíme a že v Pondelok dáme vedieť nech nám dá na seba telefónne číslo. To mu zas trvalo pol hodinu. No keď nám ho dával prišiel manažér že aký je problém. Že ak hneď dáme zálohu, tak nám ho dá za 3300. Nás tá kúpa nenáhlila tak sme povedali že ďakujeme, počkáme kým zlacnie alebo bude iné ale určite sa ozveme a dáme vedieť či berieme toto. To prešlo 3,5 hodiny odkedy sme tam vošli. Chceli sme si dať overiť VIN, a zohnať ešte niekoho kto sa vyzná a pozrie ho poriadne. V pondelok ani nasledovné dni to číslo nikto nedvíhal. Ostávalo zavolať len na infolinku a znova absolvovať ten únavný rozhovor s operátormi ktorý nič dokopy nevedia. Už som mal na starosti všetko ja. Tak som si zisťoval dostupnosť ostatných fábií, ktoré mali na internete. Jasné že mali tak max 1 z 10. Po sľuboch že sa mi oyve ten a ten a mi zistia VIN. Nik sa neozýval. Prešlo pár dní a absolvoval so pár telefonátov. Všetko som riešil pokojne, milo a veľmi ale naozaj veľmi slušne. Nakoniec sme nechceli žiadne lebo sme beboli ochotný platiť 100€ za prevoz, aj keď to je vratná záloha.

    Po dvoch týždňoch volali že majú v ZA takú a takú fábiu že nech sa prídem na ňu pozrieť. Zhodou okolností som bol blízko tak som bol asi do hodinky až dvoch tam. Pozeral som znova čo tam majú ale tú konkrétnu som nenašiel a bohužiaľ ani žiadnu inú ktorá by vyhovovala našim požiadavkám. Predavač sa snažil mi nájsť tú kvôli ktorej som prišiel no vraj neúspešne že možno sa už predala. Som sa mu zasmial že kedy asi keď mi volali pred 2 hodinami. Bol ticho. Tak sme v systéme vyhľadali aké Fábie v AAAAuto na celom slovensku majú, pretože predsa len on tam má aktuálne informácie a nie tie klamstvá čo majú na internete zavesené. Našiel mi nejakú čo by zhruba vyhovovala, hneď pýtal rezervačný poplatok. Vypýtal som si VIN číslo ktoré mi asi do cca 5 minút dal predávajúci čo snami jednal v minule. Dokonca mi tam napísal aj kedy bola posledná technická prehliadka vozidla. Odyšiel som spokojný že to netrvalo viac ako 45 minút. Doma sme zvážili že ju nechceme.To bolo v minulý týžďeň.

    *(pokračovanie v ďalšej správe)
    Matej(KM)

    OdpovedaťOdstrániť
  98. *(pokračovanie z predošlej správi)
    Matej(KM)

    Tento týždeň sa odohrala posledná kapitola po ktorej dávam mojej trpezlivosti, milému prístupu a mojej dobrote koniec. Na internete som našiel že im pribudla Škoda F8BIA presne podľa mojich predstáv. Vedel som po predošlých skúsenostiach že to je len blud, že ju aj tak nemajú, že to je len lákadlo. No nedalo mi to a pre tú srandu som napísal email s prosbou o zistenie dostupnosti toho auta. Prišiel mi email že sa mi čo najskôr ozvú s odpoveďou. Prešli 4 dni a mne pretiekli nervy. Tak som dnes zavolal na infolinku že keď nič iné aspoň to všetko zo seba dostanem. najskôr kľudne, že chcem vysvetlenie prečo sa mi znova nikto neozýva, že už mesiac aj dačo mi opakovane sľubujú že sa ozvú a nikdy nikto sa mi neozval kvôli tomu čo som chcel. AK tak max že mi dajú novú ponuku. Povedal som že chcem vysvetlenie ako je možné že auto ktoré v pondelok stálo v hotovosti 3100€ dnes keď kliknem na ten link čo som si uložil je tam cena 4700€ v hotovosti. Pani sa ani nesnažila a počas môjho rozprávania ma prepla kolegovy. Tak už rozčúlený na mraky som sa do neho pustil ako si to dovoľuje ma ona prepínať bez upozornenia. Začal som všetko odznova vysvetľovať že sa nevedia ozvať, že ako je možné že auto za 4 dni zmení cenu o 1600€ nahor a bla bla bla. Jasné on si musel svoje a vypytoval sa ké auto hľadám, povedal som mu či je tam niekto schopný do toho ich systému podľa čísla telefónu zapísať moje požiadavky lebo som ich už opakoval už asi 5x a vždy mi bolo povedané že si to ukladajú do systému. Chápem Pán je len zamestnanec pri telefóne ktorý nemôže zato čo všetko sa udialo. Aj mi to opakoval že on mi nič nespravil. A ja som mu povedal že to chápem ale pretiekla moja posledná trpezlivosť. Volá so mnou v mene spoločnosti AAAauto , povedala som mu že má smolu že proste si to dneska zlízne on lebo niekto musí. Poprial som mu pekný deň že dúfam že sa mu bude dnes dobre spať a dá vedieť svojim nadriadeným. Chcem upozorniť že som nepoužil žiadne vulgarizmy a ani som extra nekričal. Povedal som mu že som nasraný a a že má smolu že to zlízol za celé AAAAuto práve on. Viem nič to nepomôže ale mne to pomohlo :-D. už som potreboval vypustiť paru a vedel som že dnes ju cez infolinku vypustím.

    Žáver: AAAAuto - nikdyyyyyyy, ak tak mi zavolajú a trocha posrandujem snimi :-D. Napriek varovaniam mnohých z Vás čo tu píšete som chcel skúsiť či ten ich prístup vydržím. Nevydržal som. Pozdravujem všetkých ktorý tu prispeli a aj tých ktorý vďaka tomuto nebudú skúšať s AAAAUTO flirtovať.

    S pozdravom Matej(KM)

    OdpovedaťOdstrániť
  99. Pardón za preklep a gramatiku. písal som to ešte v hneve. z predošlej správi----správy

    OdpovedaťOdstrániť
  100. Tebe o co ide matej? si sa potreboval vyrozpravat? Ze si riesil nieco prvy krat v zivote? Ak nemas nic napisat k veci ako ja a ostatni kusok nad tebou,radsej to tu nezahlcuj.Si smiesny. Pises hovadiny na entu,nemam ja rozpisat ako som siel na chlieb a osklbala ma o 5 centov,lebo chlieb mal velku bublinu??? na 3 strany??? Mas 5 rokov?.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím že som v živote už riešil oveľa väčšie a dôležitejšie veci ako ty. Cieľom toho prečo som to tak rozpísal, bolo aby som upozornil na viac detailov konania spoločnosti AAAauto. Ja keď som čítal reakcie iných, tiež som chcel vedieť viac. Pokiaľ nechceš tak nečítaj. Ja Verím že to čo som napísal viacerím pomôže. A myslím že práve o toto tu ide že ako ťa AAAauto okradne či už o málo alebo o veľa. Vyznieš ako nejaký zamestnanec AAAauto :-D.
      Matej(KM)

      Odstrániť
    2. Dobry ja som teraz kupila z AAA AUTO a uz 3den mi neslo ani nastartovat..viete mi prosim vas trosku pomoct ked stym mate vecsie skusenosti? tu mam mail malicka183@azet.sk....prosim vas ozvite sa mi neviem uz co mam robit nadarmo som vyhodila peniaze :(

      Odstrániť
  101. ...dobre spravil, ze napisal, ak nechces necitaj, alebo ta niekto nuti?

    OdpovedaťOdstrániť
  102. Serioznosť,s uvádzanou spoločnosťou nemôžete očakávať.Veď su školeny,aby Vás za každu cenu dotiahli na pobočku,tak Vám slúbia čokoľvek.Je to banda KLAMAROV !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  103. Zdravim vsetkych prispievatelov.
    Bol som pevne rozhodnuty kupit vysnene auto cez AAA,nasiel som ho na webe,aj deklarovana cena ok,ale po precitani vsetkych komentarov je to ako studena sprcha.
    Preto sa chcem opytat,ma niekto skusenosti s inym,lepsim bazarom?Pripadne viete mi poradit kde sa oplati hladat auta a nedopadnut ako vela ludi u AAA?
    Dakujem,Marian.

    OdpovedaťOdstrániť
  104. Dobry den,
    absolutne suhlasim s clankom. Mam s nimi zlu skusenost, rovnako ako viaceri moji znami.

    Necital som vsetky vase prispevky, mozno to tu niekto pisal ale kilometre vam stocia aj o 500.000km nie len o 100.000km.

    OdpovedaťOdstrániť
  105. Najneserióznejšia firma, s ktorou som sa kedy stretol. Nepredávať, ani nekupovať!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa odrbali.Ale aj sám si bol na vine,lebo som si neskontroloval detailne TP pred spísaním zmluvy,v ktorom bolo uvedené,že auto má oddelovaciu mriežku a že počet miest na sedenie sú 2.Napriek tomu sme absolovovali skúšobnú jazdu traja,mriežka tam nebola,naviac plný počet ,t.j.5 sedadiel,do poistnej zmluvy napísali,že vozidlo je 5-sedadlové,čiže postupovali zrejme podľa vopred premysleného scenára a tak vznikol u mňa dojem,že kupujem osobné auto,zatiaľ čo som vskutočnosti kúpil auto kategórie N1 s 2 miestami na sedenie.Až nakoniec som dostal do ruky TP.Sám sebe nadávam do sprostých a akceptujem toto označenie aj od spoludiskutujúcicha predovšetkým od AAA. A nakoniec ešte trvalo niekoľko týždňov,viac ako mesiac,kým auto odhlásili od predchádzajúceho majiteľa.Je pravda,že mi za meškanie zaplatili zmluvnú pokutu.Neskoršia moja reklamácia bola samozrejme neúspešná,nuž aleš skúste podstúpiť súdny spor. Aj takto teda "pracuje " AAA Auto.

      Odstrániť
  106. my sme s aaa nemali pri kupe auta nijake problemy, ale o to az tak nejde, lebo hned ma aj tak vsetci zaradite medzi zamestnancov :-) ide o to, ze nachapem, ako moze byt tak vela ludi hlupych...napriklad, ja keby som mala s niekym zlu skusenodt, tak sa tam uz nevratim...alebo keby som presvedcena, ze hodnota mojho auta je napr. 5000eur, tak pod tu cenu nepojdem...preco sa tak vela ludi vrati do aaa a predsa im preda svoje auto za smiesny peniaz???...a preco ma aaa stale tak vela zakaznikov, ked je po celom nete ociernene pod zem? ... ludia zapojte do kupy aj svoje hlavy, nenechajte sa nablaznit, na kontrolu auta si zoberte vlastneho mechanika s diagnostikou a eliminujete tak zlu kupu a je jedno, ci v autobazare, alebo u sukromnej osoby ;-) pochopte, ze v dnesnej dobe chce kazdy na kazdom zarobit...

    OdpovedaťOdstrániť
  107. my tiez mame len negativne skusenosti aj napriek tomu, ze s autom, ktore sme kupili sme velmi spokjni...asi sme mali stastie...ale tan postup, zavadzanie, klamanie atd. ako je to popisovane vyssie je uplna pravda...kto sa predsa len rozhodne kupit auto tam mal by sa poriadne pripravit a obrnit voci ich praktikam a hlavne a nedat k nicomu dotlacit...

    OdpovedaťOdstrániť
  108. ja som bol pred tizdnom ačku po telefone cenna bola uplne ina ako realne a ked som prepocital splatky cena auta bola 2700 eur a zaplatil by som 4700 tak by som preplatil 2000eur a moje auto by som im dal zadarmo a ked som sa pytak ked pojdem do servisu a zistim ze boli km stocene tak odpoved predajcu bola ze oni preto ma upozornuju do predu ze oni nerucia za stav km

    OdpovedaťOdstrániť
  109. Viem že pracu potrebuje každí ale bez rozdielu "SU TO PARCHANTI BEZ OTCA A MATKY"

    OdpovedaťOdstrániť
  110. mam hned 2 nedobre skusenosti s tymy debilmi prv som chcel predat moje BMW cakal som cenu okolo 1500 eur plus minus 100 eura kedze auto bez hrdze a zainvestovane do motora zeby bol uplne suchy a cisty a bez problemov jazdil som povedl ze ybs om chcel predat a povedal mi ze sa musi ist opytat potom prisiel a povedal ze ho odkupia odomna ze maximalne 300 eur ja som im na to ze to ho radsej podpalim nez im za 300 ecka a zeby som im nechal cislo ze sa mi ozvu asi o hodinu mi volal ze preco som auto necehl predat a ja ze ne za taku cenu .prisiel som domou a na intenete som pozeral na take podobne auto a mali o rok novsie auto s nizsou vybavou vykonom a cena 3500 eur.a kamarat mi povedal predas ze totu cenu a o par dni bude za podobnu cenu na ich stranke.druha skusenost kamarat nasiel na ich stranke BMW zavolal a uz to zacalo ze jake super auto a dodoal ze sa neda normalne prihlasit a dovod ze preco sa nedozvedel tak sme sa dostavili do kosic do ich predajne a ssa opytal ze preco sa neda prihlasit a povedal ze pri mensej kolizii sa poskodilo WIN ko ta sme to chceli videt otvoril kapotu a sme videli tu ako ze mensiu koliziu (auto bolo pravdepodobne riadne rozbite! svedcili o tom aj spary a plno inych vizualnych vlastnosti a jak sme ho na to upozornili potom povedal ze auto je na suciastky :D kedze kamarat nechcel odijst na prazdno povedal si ze ked motor pojde jak ma ze ho zobere jak na suciastky tak prisiel predajca s klucom sme sadli a len jak nastartoval uz sme vedeli ze pristrojovka je vymenena kedze mame s takymi autami kus skusenosti pomaly zohrial sa motor a mu riadne pridal az na podlahu a kedze sme vedeli jak by mal taky motor zareagovat a nestalo sa tak takde sme vedeli ze daco nefunguje jak ma i taks a chcel s nimi dohodnut a predajca povedal ze nech navrhne cenu on priblizne odhadol cenu a predajca povedal takze sme skocili a jebol s dverami zamkol auto a zobral kluce a odisiel take to bola isto reakcia firmy co predava kvalitne a preverene auta so zarukou hamba celej firme fuj.

    OdpovedaťOdstrániť
  111. Mne predali auto s naburanou ohnutou poloosou,s autom triaslo a boli menene blatniky.Boli prestriekane nakolko z vnutornej strany boli modre.Predny naraznik mal iny odtien.Toto som v sere nevidel.Auto predavali ako neburane.Na reklamacii som neuspel. Siel som okolo acok v ziline a nebolo mozne kolko ludi tam obzeralo auta,myslim si blbci aj tak vas ojebabru.

    OdpovedaťOdstrániť
  112. mozem len potvrdit ze sa snazia zakazdu cenu nalakat do bazaru na vyhodne inzeraty na nete ked si zavolate povedia vam ze auto je uz bohuzial na druhom konci republiky a budu vas varit na ine skusenost z pred pol hodiny oblukom sa im vihnem
    tomas

    OdpovedaťOdstrániť
  113. Ludia su sprosty,chcu sa nechat klamat,nicomu nerozumeju a tak im treba.Najma ty s titulmy mgr,bc,nemyslim lekarov.Preco si ako zaklad nezoberiete vin a nejdete ho overit do servisu. Krasny peugeot r.2009 najazdene 120 000,dovezene,deklarovany servis len v autorizovanych servisoc,posledny zaznam v servisnej knizke r.2012. Overene v peugeote,posledny servis bol roku 2010 s 51000 km,kolko mohol najazdit dalsie roky??? Preco servisna knizka sa zhoduje s udajom v peugeote len pri prvom servise v r 2010 a peugeot o dalsich servisoch v peugeote nema potuchy,ale v knizke su zapisane?

    OdpovedaťOdstrániť
  114. Skusim vlozit nieco aktualne no nebude to prekvapenie.
    Chcem kupit auto a skusil som aaa overit si info na webe a call centra z realitou v novootvorenej pobocke v michalovciach.
    Ziadna informacia z webu nebola zhodna z realitov.
    Nasiel som auto ktore sa mi paci. hadajte .... uz je predana :D nahoda.
    Kalkulacka uveru je uplna blbost co mi povedala aj uverova specialistka v aaa. necakane?
    Zlava pri ich financovani ? na webe ano v realite tam nieje zlava .
    call centrum vôbec nespolupracuje z pobockami nic co vam povedia nemoze byt pravda neaka zlava alebo rezervacia toto mi vpohode prezrail manager pobocky :D.
    no nakoniec ma call centrum prehovorilo nasiel som ine auto a isiel som ho pozriet.
    To auto samozrejme preverene specialitami atd... po mojej obhliadke pripominam som do toho laik viem par zakladnych veci som zzistil ze bolo poriadne havarovane.
    Nik z aaa ma neupozornil ani predajca technik ci manager a boli pri mne vsetci a ked som ich nato upozornil . tak pokrcili pleciami a ze oni si toho nevsimli :D
    na zaver len poviem ze do bodky sa splnilo to co je napisane tam hore v prispevku. ak som niekomu pomohol alebo usetril cas ale aspon varoval som rad. kazdy kto chce kupit autoo z aaa nech si tofakt nezavezne vyskusa :D good luck

    OdpovedaťOdstrániť
  115. NAHODA / MAFIA ??? Urobte si vlastny dojem... ZAHADNA KRADEZ AUTA 14 DNI PO KUPE...
    AAA BANSKA BYSTRICA

    Na AAA som zatial nepocul nic ine ako kritiku... Chcel by som vsak upozornit na zazitok, ktory sa stal mojmu (naivnemu) 19r znamemu.

    Rozhodol sa pre kupu ,,novsieho,, auta na leasing. Vybral si Skodu Octavia Combi ... najazdenych cca 70.000 km, 3roky stare. Zaviazal sa na leasing na 6 rokov v cene cca 200€ mesacne. Na pobocke prevzal vozidlo, vyriesil formality a isiel s nim do nezavisleho servisu - pri kontrole zistene, ze mnohe trubky, rozvody atd. provizorne zalepene izolepou (??) vsetci boli sokovani aky fusera mohol toto sposobit a absolutne nepochopitelne bolo aj ze ho na tak rozsiahle (a nekvalitne) opravy nikto neupozornil. Auto malo byt podla slov AAA uplne AKO NOVE.

    AAA sa zachovali "seriozne" - auto po staznosti vymenili za nove. Kilometrovo aj vekom podobne - tentokrat vsak v kvalitnom stave (to sa musi nechat). Ale pribeh zacina iba teraz...

    Mnozstvo formalit... vymena auta... opatovne podpisy dokumentov atd...
    Kamarat si na pobocke zjednal aj poistenie - 18rocna dievcina pracovnicka AAA mu dala na vyber z variantu havarijneho poistenia A a B - samozrejme ako neskuseny chalan, ktory renomovanej znacke doveroval ani netusil, ze si musi preverit informacie, ktore mu poskytli. Pytal sa slecny na co vsetko plati ten lacnejsi varinat, resp. aky je tam rozdiel. Odpovedou bolo iba ze: ,,rozdiel je len v cene a ide aj poistenie batoziny pri vykradnuti atd... mame specialnu zvyhodnenu ponuku od poistovne Kooperativa, ktora je nas exkluzivny partner blablabla". No tak si samozrejme vybral to LACNEJSIE - preco by mal platit drahsie ak to ma rovnaky efekt :) . Precitat si 10stranovu zmluvu ho nenapadlo a samozrejme ich tam vsetkych velmi "tlacil cas".

    Co sa stalo za 14 dni nemozem povazovat za nahodu - byva na malej dedine, kde sa pozna kazd s kazdym - ludia si tam bezne nechavaju dvere odomknute... a uz vobec nikdy na tomto mieste nedoslo k nejakym kradeziam. Ake velke prekvapenie bolo, ked rano cestou do prace auto jednoducho ZMIZLO z pred domu... ano UKRADLI mu ho v mieste trvaleho pobytu 14 dni po kupe.
    Bol v soku, ale nerobil si z toho az taku velku hlavu - vsak "na toto je predsa poistka". Na policii sa spisal protokol - a nasledne s nim isiel hned do poistovne (podla telefonickej dohody s operatorom). Tam ho cakal sok - poistenie, ktore uzavrel NEZAHRNA kradez vozidla... Isiel do AAA urobit cirkus a tam mlada slecna tvrdila, ze "JA SOM VAM PREDSA VSETKO VYSVETLILA A MATE TO NA PAPIERI" ...

    Moja teoria? - vsimli si mladeho 19r chalana, tak preco nezarobit - nasledne dame tip kamosom autickarom ... je to mafia, ktora zahrna AAA, zlodejov a mozno aj poistovnu...

    Vysledok: Chlapec zarobi 500e v hrubom ... 100e mu daju na leasing rodicia, 100e z vyplaty on ...
    Bude 6 rokov splacat auto, ktore nikdy nemal dlhsie ako 14 dni. Ano za blbost sa plati, ale nikto necaka, ze narazi na podobnych hajzlov a manipulatorov...

    NIKDY DO AAA NEVKROCIM PO TYCHTO SKUSENOSTIACH... a nikomu ho neodporucam. S podobnym pristupom nech radsej cim skor skrachuju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Este dodam myslienku dna: ak Vam AAA predava kvalitne auto, tak je to za ucelom jeho buducej kradeze :D

      Odstrániť
  116. zopár bláznov sa tu zastáva AAA,tvrdia že tí,ktorí píšu negatívne na tento autobazár sú z konkurencie a chcú škodiť.ja si myslím,že tí,ktorí AAA obhajujú v tejto diskusii sú ich zamestnanci,mimochodom väčšinou písali po česky.ja mám "super"zážitok s AAA asi taký,že si ma tam vyše tri hodiny nikto nevšímal,stále opakovali-len čakajte.a za tie tri hodiny som sa podozvedal o ich praktikách od dvoch starších pánov,ktorí tam boli pre svoje peniaze,ktoré im právom patrili a za boha ich nemohli dostat.mal som tam kupovat opla,ale zodvihol som sa,ukázal im fuckera a odišiel.jedná sa o pobočku v žiline.škoda že nemôžem chytit pod krk zopár debilov,čo tu tak vehementne obhajujú túto odrbávačskú kompániu

    OdpovedaťOdstrániť
  117. Tak kebyze toto citam predtym ani sa tam neunuvame.Doslova som po negativnej skusenosti hladala na internete nejake komenty k tejto firme, ano maju cosi na svojej stranke, ale su to len vykonstruovane videa, ktore ti doticni na nich sa museli asi naucit ako dopredu napisany scenar.vsetko pozitivne a chvaliace, uz len to je podozrive lebo vzdy sa najde niekto, kto je nespokojny. Ale takych je asi 99% bohuzial. Rozhodli sme sa skratka vymenit nase nizkopodvozkove auticko za nieco vyssie a lepsie.slubuju totiz najvyssiu vykupnu cenu na trhu nie?telefonicky sme dostali ponuku o 1 500eur vyssiu aku nam uz na mieste ponukli a vyhovarali sa na nejahu hlupost co som aj ja laik pochopila ze taraju dve na tri. A to cakanie nas zabijalo.stravili sme tam takmer sest hodin a to 100 km od domova.auto sme sa nakoniec rozhodli predat aj za znizenu sumu s tym ze nam nieco vedia ubrat z protihodnoty auta ktore sme sa rozhodli kupit zas my od nich.auto o ktore sme mali zaujem sme si poriadne preklepli aj cez autorizovany servis kedze malo kompletnu servisnu knizku, stocenych km sme sa nebali aj ked.......dalsi problem bol opat v peniazoch ale uz s kupovanym autom.toto v bazari ponukali o 500 eur drahsie ako bolo na internete ked to isli overit zistili ze maju bordel v systeme ale ponukli nam ho za cenu aku sme videli na nete ich chyba, lenze uz nam k nemu nedali navigaciu zdarma, ktora bola povodne v ponuke k autu.a co sa tyka zlavnenia ceny na nove auto za to ze to nase vykupili o 1 500eur menej ako bola telefonicka ponuka??este predtym ako zistovali ze maju bordel v systeme nam chceli dat zlavu 400eur za nove auto ale ked zistili ze je v podstate v akcii o 500 eur menej dali nam len zlavu 99 eur z poplatku za administtrativu!!!z coho?aky poplatok?ano 107 eur za administrativu, ktory nebol nikde ani okrajom spomenuty.potom nas este zavliekli o deviatej vecer do nejakeho zapadakova za notarkou na potvrdenie splnomocnenia na nase stare autoze uz je v podstate ich a preberaju zan akukolvek zodpovednost.toto neviem naco je dobre kedze v technickom sme stale jeho vlastnici az kym ho neodhlasia a to povedali ze ak ho niekto do dvoch tyzdnov nekupi az potom ho prevedu na seba.a o zakonnej poistke nehovoriac.znasatelmi sme samozrejme nadalej my.teraz este cakame na technicky od noveho auta ktory maju samozrejme este tam kde auto kupili od niekoho.povedali do dvoch tyzdnov dali nam len kopiu, v ktorej je mimochodom ceruzkou dopisame tazne, smiesne vsak?tak cakame a modlime sa aby vsetko dopadlo dobre a verime ze napriek necestnosti a zavazdaniu budeme mat stastie.tesime sa z noveho auta a dufam ze nastalo.tak uvidim ci sem po istej dobe este nieco pripisem alebo nie.Boh nam pomahaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  118. A na doplnenie nase auto teraz ponukaju na internete o 1500eur drahsie ako bola ich "najvyysia' odkupna cena na trhu.posudte sami.

    OdpovedaťOdstrániť
  119. ja mam podobnu skusenost

    kupi sm 4rstare auto ktore bolo top-stav teda podla AAA . najazdene 120tis km
    vrvim si a diesel nic moc a kby aj tak mi poskytuju 100 rocnu zaruku na mechanc tav vozidlaääok..kpil som

    po cca 3tyzdnoch tusim sa m na dialnici pokazilo auto v noci ..n radost
    tk som voll asistencnu sluzbu poistovne PZP.. prisli zistili sme ze odislo turbo..
    no co teraz ..tak sm ho ncahl na moje naklady odtiahnut ped AAA (mam zaruu nie)
    hmm jasne ked mi vysvetlili ze to ale LEN na poruch ktore su uvedene drobnimipismenkami samozrejme ..tak som sa rozculil ci je to mozne a povzjem to z klamanie zakaznika

    rozhodol som sa ze necham uto skontrolovt v utorizovanom servise kde mi spisu spravu a pripadne prepltia opravu ako mi bolo povedne ze mam skusit ...

    samozrejme mi ani z prevozom do servisu nchceli pomot aj ked mali zaparkovane odtahovky pred bazarom

    suma sumarum - tak ci onak som si vsetko zaplatil sam......

    ucel je jasny - predat nestarat sa

    OdpovedaťOdstrániť
  120. ja som kupil u nich auto strasne problemy som mal s autom doteraz ked som ho za par rokov chcel predat u nich ponukali mi smiesnu sumu a potom mi este 100 krat volali mam velmi zle skusenosti pri kupe oblbovanie nic co slubili nedodrzali 8 rocne auto nemoze mat najazdenych 40000 km stacaju sami km sova

    OdpovedaťOdstrániť
  121. Zdravím Vás,
    to čo sa stalo tomuto klientovy slávneho AAA sa v modrom stalo aj mne pred dvoma rokmi v AAA auto v Trenčíne. Nebudem popisovať detaily , lebo ma znova rozbolí z toho hlava a stúpne tlak.
    S AAA auto už nikdy nechcem mať nič spoločné a to radím aj ostatným.
    "Vďačný" klient bordelu AAA.

    OdpovedaťOdstrániť
  122. sa pozrite na reference autobazaru .cz
    samochvala smrdi,ak tam prida komentar nejaky cech,vzapati zmizne

    OdpovedaťOdstrániť
  123. pozrite na samochvalu aaa na reference autobazaru
    cechom stale odtial miznu negativne prispevky,hodnotiace len tento bazar

    OdpovedaťOdstrániť